JCB

Het verhaal van JCB is er één van innovatie, ambitie en hard werk. JCB is uitgegroeid van een klein bedrijf dat kipwagens voor de landbouw vervaardigde in 1945 tot de wereldwijde productiefaciliteit die we vandaag kennen. Daarbij verlegde het bedrijf constant zijn grenzen in zijn streven naar de beste te zijn. Het motto van de grondlegger van het bedrijf, Joseph Cyril Bamford, was “Jamais Content”, en dat is volkomen juist – wij zijn niet snel tevreden met het resultaat. Vandaag hebben we 22 fabrieken op 4 continenten, produceren we meer dan 300 verschillende machines en beschikken we over een netwerk van meer dan 750 dealers om onze hoge standaard aan klantenservice te blijven garanderen.

Onze verwezenlijkingen in de afgelopen decennia zijn opmerkelijk, maar bij JCB kijken we altijd uit naar de volgende ontwikkeling en het volgende succesverhaal. Om te blijven innoveren en de grenzen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling te blijven verleggen, luisteren wij naar de noden van onze klanten. Bijzondere aandacht wordt besteed aan duurzaam ondernemen, waar factoren zoals energiekosten en uitstoot steeds meer aan belang winnen op het moment van de aankoop, al wenst niemand aan productiviteit in te leveren – integendeel. Veel van onze klanten moeten hun bedrijf herorganiseren om aan de nieuwe standaarden en emissiewetgeving te voldoen, en wij zijn er om hen bij elke stap te helpen, zoals we dat altijd hebben gedaan.

JCB, een bedrijf van wereldklasse, maar ook nog steeds een familiebedrijf.


TOEGEVOEGDE WAARDE
De wereldwijde klantenondersteuning van JCB is eersteklas. Wat u ook nodig hebt en waar u ook bent, wij kunnen u snel en efficiënt helpen zodat uw machines optimaal worden gebruikt. Onze technische ondersteuning biedt een directe toegang tot de expertise uit de fabriek, 24 op 24.

ONDERDELEN
De JCB Parts Centers zijn een toonbeeld van efficiëntie. Zij vormen een netwerk van 16 regionale locaties van waaruit ongeveer 95% van alle onderdelen over de hele wereld binnen 24 uur kunnen worden geleverd.

JCB FINANCE
Ons team van JCB Finance & Insurance is altijd beschikbaar voor het snel aanbieden van scherpe offertes op maat.

JCB LIVELINK
Werk slimmer.

Livelink is een innovatief softwaresysteem waarmee u uw JCB-machine op afstand kan beheren: online, via email of op uw smartphone. Bekijk alle gegevens van de machine, van waarschuwingen tot gebruiksinformatie.

  • Voordelen voor productiviteit en kosten: JCB Livelink biedt u informatie over o.a. controle van de stilstandtijd en het brandstofverbruik. Dit helpt u om uw verbruik te verlagen, en dus geld te besparen en uw productiviteit te optimaliseren.
  • Voordelen voor onderhoud: Het eenvoudig beheer van uw machine-onderhoud, nauwkeurige bewaking van bedrijfsuren en het ontvangen van onderhoudswaarschuwingen verbeteren de onderhoudsplanning.
  • Voordelen voor de veiligheid:U ontvangt real-time waarschuwingen als uw machine een vooraf bepaald werkgebied verlaat (Geofencing) of als de machine op niet-geplande tijden wordt gebruikt (Curfew) als u dat wenst. Bovendien dragen de real-time locatiegegevens van uw machine bij aan het verhogen van de efficiëntie en zorgt dit mogelijk voor een verlaging van uw verzekeringskosten.

JCB

Vestiging A: JCB BELGIUM NV
Bezoekadres:
Nijverheidslaan 1501
3660 Opglabbeek
Vestiging B: JC BAMFORD NV
Bezoekadres:
Zandweistraat 16
4181 CG Waardenburg