BIA

T: +31 (0)88 – 303 22 00
E: [email protected]
W: www.servicebybia.com

BIA Benelux levert in de gehele Benelux kwalitatief hoogwaardige grondverzet-, sloop-, overslag-, recyclingmachines en generatorsets en maakt onderdeel uit van de BIA Group. Het hoofdkantoor voor Nederland is gevestigd in Zutphen. Nieuw, verhuur of gebruikt: alles is mogelijk.

Maar wij zijn méér dan machines alleen. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst bieden we u een solide totaaloplossing. Uw werk moet immers altijd doorgaan. Daar staan wij voor!

Nieuws gerelateerd aan BIA

WA500-7 Gaurain - copie

BIA levert twee wielladers aan Lafarge/Holcim

De groep Lafarge/Holcim, één van ‘s werelds grootste cement- en granulaatproducenten, heeft voor kort twee Komatsu wielladers van grote capaciteit aangekocht. Het gaat om de WA480-8 en de WA500-7. De WA480 is de eerste wiellader van dit type die in België verkocht werd.

Lees meer »
Metso

Metso viert zijn 150ste verjaardag

Metso viert dit jaar zijn 150ste verjaardag. Het verhaal van Metso begint in 1868. De lokale smederij evolueert tot een wereldwijde speler in meer dan 50 landen dankzij een reeks fusies, aankopen en verkopen. Vandaag telt de Finse constructeur meer dan 12.000 werknemers en levert hij machines aan de mijnbouw-, de granulaten- en de recyclingindustrie.

Lees meer »
Komatsu WA100M-8

Nieuwe knikwiellader: betrouwbaar, veelzijdig en efficiënt

Op bouwwerven, in de recyclingindustrie of in de landbouw maken de hydraulische snelkoppeling, de ‘Easy Fork’ kinematik die een ‘Z’ kinematik met parallelle bewegingen combineert en de brede keuze aan hulpstukken van de Komatsu WA100M-8 een betrouwbaar en veelzijdig werktuig.

Lees meer »
cash&carry 2018

Cash & Carry Days | 13 & 14 september 2018

Tijdens de Cash & Carry Days kunt een interessant programma bijwonen, waarin o.a. presentaties over de invloed van intelligente graafmachines op uw (toekomstige) werkproces en de relatie tussen machinedata en uw winstgevendheid bij te wonen zijn.

Lees meer »
Smart Equipment Recyclingmachines

Ervaring in de sector loont

De loopbaan van Philippe Potier, bestuurder van Smart Equipment Recyclingmachines, wijst al op een flink pak ervaring in de branche. Hij begon als verkoopdirecteur van het Nederlandse Pon Equipment en was daarna nog twee jaar verkoopdirecteur van BIA in Overijse (Komatsu).

Lees meer »

OVERHAUL: de expertise van BIA

Sedert geruime tijd reeds heeft BIA naambekendheid verworven in OVERHAUL of de complete revisie van bouwmachines. BIA beschikt daartoe sinds 2012 over ultramoderne vestigingen in de industriezone van Fleurus.

Lees meer »