Husqvarna

Husqvarna Belgium – afdeling Construction Products
Avenue des Artisans, 50
7822  Ath

Country Manager  Kris De Rudder
T: 068/25.13.62
E: [email protected]
W: www.husqvarna.com

   


Husqvarna is een internationaal bedrijf van Zweedse oorsprong, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines en diamantgereedschappen voor het boren en zagen in beton, (natuur)steen, baksteen, tegels en asfalt. Het bedrijf is gekend onder 2 merknamen in België: Husqvarna voor de bouwsector en Diamant Boart voor de steen industrie.

De producten worden gebruikt over de hele wereld door aannemers en professionals. Husqvarna stelt 2.100 personen tewerk, verspreid over meer dan 70 landen.

 

Nieuws gerelateerd aan Husqvarna

Doorslijpers

“Wij maken onze gereedschappen steeds beter”

“Hoe goed onze elektrische gereedschappen ook zijn, we werken er voortdurend aan om ze te verbeteren.” Bij Husqvarna winden ze er geen doekjes om. Het vernieuwde assortiment doorslijpers laat dat zien. Ze hebben niet alleen een hoog vermogen en meerdere aandrijfmogelijkheden, ze zijn vooral ook langdurig comfortabel en veilig om mee te werken.

Lees meer »
Husqvarna

Krachtige vloerzagen met op de toekomst gerichte aandrijving

Zagen in dik beton en asfalt is geen sinecure. Het is werk dat vraagt om krachtige en goed hanteerbare machines, zoals vloerzagen met geleider FS5000, FS7000 en FS7000DL met hun op de toekomst gerichte aandrijving. Kris De Rudder, Country Manager Husqvarna Construction Belgium, legt graag uit waarom ze zo populair zijn.

Lees meer »
Husqvarna

Nieuwe doorslijper zet in op kracht en gebruiksgemak

Berekend op zwaar werk, duurzaam, eenvoudige inwerkingstelling en comfortabele hantering. Dat zijn de troeven van de nieuwe K770 doorslijper die Husqvarna Construction Products op de markt brengt. “Alles in een gebruiksvriendelijke machine, voor een optimale efficiëntie en betere resultaten”, klinkt het bij de specialist in slijp- en diamantgereedschap.

Lees meer »
Husqvarna

Compacte slooprobot stimuleert veilig werken

Een belangrijke vooruitgang op vlak van slooprobottechnologie realiseren. In die doelstelling is Husqvarna geslaagd met de ontwikkeling van de DXR-serie. Deze handige machines zijn dankzij hun compacte bouw vlot inzetbaar op moeilijk bereikbare locaties en bevorderen de gezondheid en de ergonomie van de operator.

Lees meer »