Kärcher Belux

De naam Kärcher staat wereldwijd voor kracht, kwaliteit en innovatie. En voor grondige kennis over schoonmaken die grenzen verlegt. Als uitvinder van hogedrukreiniging is Kärcher vandaag de dag wereldleider, en niet alleen op dit gebied een van de drijvende krachten achter de technologische vooruitgang. Het productprogramma omvat o.a.: hogedrukreinigers car- truckwash installaties, veegmachines, schrobmachines, stof-/waterzuigers, reinigingsmiddelen.

Dans le monte entier, le nom de Kärcher est synonyme de performance, de qualité et d’innovation. Il fait office de référence dans le domaine du nettoyage. Et tant qu’inventeur du nettoyage haute pression, Kärcher est aujourd’hui le leader mondial de ce secteur et à la pointe de l’innovation technique, sans pour autan se limiter à ce domaine. La gamme des produits contient e.a. : des nettoyeurs haute pression, des installations de lavage de véhicules ou de camions, des balayeuses, des autolaveuses, des aspirateurs eau et poussières, des détergents.

Nieuws gerelateerd aan Kärcher Belux

Hogedrukreiniger

De juiste hogedrukreiniger voor iedere toepassing

Een nieuwe generatie middenklasse koudwater hogedrukreinigers is gelanceerd door Kârcher. Deze modulaire apparaten zijn bijzonder robuust en duurzaam door de kwaliteitsmaterialen die werden gebruikt. Om te beantwoorden aan de vereisten en de bijzonderheden van verschillende doelgroepen, zijn de nieuwe hogedrukreinigers in eerste instantie beschikbaar in twee varianten.

Lees meer »
Kauwgomverwijderaar

Nieuwe kauwgomverwijderaar van Kärcher

Met de SGG 1 presenteert Kärcher een mobiele stoomreiniger die speciaal werd ontwikkeld voor het verwijderen van kauwgom. Dankzij de innovatieve batterijtechnologie kan er heel de dag ononderbroken schoongemaakt worden.

Lees meer »
Kärcher

Kärcher behaalt omzet van € 2,5 miljard

Een nieuw record voor de wereldwijde marktleider in reinigingstechnologie: in het financiële jaar 2017 steeg de omzet van Kärcher met 7,5 procent tot 2,5 miljard euro (aangepast naar valuta en niet-terugkerende effecten, groei van 8,7 procent).

Lees meer »
Kärcher

Kärcher op Maintenance en Pumps & Valves

Professionals uit de industrie en onderhoudsbranche die het gespecialiseerde assortiment van Kärcher voor hun toepassingen willen leren kennen, hebben op 21 en 22 maart 2018 afspraak in Antwerp Expo voor de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance.

Lees meer »