Keestrack

Taunusweg 2
B3740 Munsterbilzen
Belgium

T: +32 89 515851
F: +32 89 515850
E: [email protected]
W: www.keestrack.com/nl

Keestrack’s succesvolle strategie op de internationale markten
Dankzij de uitbreiding van het wereldwijde netwerk, investeringen in de productiecapaciteit en verdere ontwikkeling van een steeds meer gediversifieerd productaanbod behoort de Belgische Keestrack-groep vandaag tot een van de sterkst groeiende leveranciers op de internationale verwerkingsmarkt.

Een sterke globale positie
Met in totaal 700 medewerkers verdeeld over vijf productie- en distributiesites evenals 70 verdelers en servicepartners in 52 landen, is Keestrack wereldwijd vertegenwoordigd en kan het bedrijf deze positie consequent verder versterken in groeimarkten.

Het veelzijdige Keestrack-aanbod van mobiele zeef- en breekinstallaties, met 21 modellen verdeeld over zes productreeksen blijft groeien. De voorbije jaren werd duurzaam geïnvesteerd in eigen ontwikkelings- en productiecapaciteit van de kaak-, percussie- en kegelbrekers dat momenteel in alle belangrijke sectoren van de minerale grondstoffen en de recyclagesector wordt ingezet.

Baanbrekende technologie
De buitengewone mobiliteit, dankzij compacte transportafmetingen en het geoptimaliseerde bedrijfsgewicht zijn typerend voor de Keestrack-technologie. We kunnen ook spreken van een echte doorbraak van de hybride aandrijvingen, die Keestrack sinds enkele jaren aanbiedt voor alle zeef- en breekinstallaties. Ongeveer 30% wordt nu als diesel-elektrische uitvoering geleverd, waarvan een deel met de optionele, volledig elektrische plug-inwerking. Het aandeel van de hybride uitvoeringen is voor de zware brekerinstallatiereeksen zelfs gestegen tot 90 procent.

Met de volledige flexibiliteit van de geïntegreerde dieselmotor, bieden de hybride Keestrack-installaties aanzienlijke besparingsmogelijkheden: minder onderhoudskosten, een hogere beschikbaarheid, langere levenscycli, een beperktere milieu-impact en een onmiddellijke verlaging van de energiekosten zijn de belangrijkste voordelen van de uiterst efficiënte elektrische aandrijvingen.

Geïntegreerd machinebeheer
Op basis van realtime gegevens zorgt het satellietgestuurde GPS-communicatiesysteem Keestrack-er reeds vandaag voor een afstandsmonitoring van operationele machines. Elke storing wordt onmiddellijk gemeld, de belangrijke prestatiewaarden (bedrijfsuren, verbruik, brekerinstellingen, productiecapaciteit, enz.) worden permanent gedocumenteerd via een internetgebaseerd gebruikersportaal en dragen zo bij tot een optimalisering van de machinewerking en de operationele onderhoudsorganisatie.

Nieuws gerelateerd aan Keestrack

Keestrack op de World Demolition Summit 2018

Op de World Demolition Summit in Dublin, Ierland zal Keestrack strijden om de “Innovation, Plant & Equipment” award. De hybride R3e, rupsmobiele percussiebreker van Keestrack, heeft immers de shortlist gehaald samen met 4 andere bedrijven.

Lees meer »

Keestrack op Demo Days 2018

Op de demodagen in Braine-l’Alleud heeft Keestrack de hybride R3e, mobiele percussiebreker op rupsbanden, voorgesteld. Dankzij de compacte transport- en bedrijfsafmetingen biedt deze volledig uitgeruste 33-tons percussiebreker alle voordelen van het dieselelektrische hybride concept dat Keestrack bij ...

Lees meer »

De Keestrack R3e bekroond met de Red Dot Award 2018

De nieuwe rupsmobiele Keestrack R3e werd tijdens de Intermat in Parijs gepresenteerd en is nu officieel bekroond met de Red Dot Award 2018 design prijs in de categorie industriële uitrustingen, machines en automatisering Op maandag 9 juli werd de award overhandigd aan de Keestrack delegatie op het Red Dot Award Gala in Essen Duitsland.

Lees meer »
Keestrack

Keestrack op Demo Days 2018

Keestrack heeft op de Intermat in Parijs de Red Dot designprijs winnende R3e, mobiele percussiebreker op rupsbanden, voorgesteld. Dankzij de compacte transport- en bedrijfsafmetingen biedt deze 30-tons percussiebreker alle voordelen van het diesel-elektrische hybride concept dat Keestrack bij het ...

Lees meer »
Internationale Verwerkingsmarkt

Een succesvolle strategie op de internationale markten

Dankzij de duurzame uitbreiding van het wereldwijde verdeel- en servicenetwerk, aanzienlijke investeringen in de eigen productiecapaciteit en de voortdurend verdere ontwikkeling van een steeds meer gediversifieerd productaanbod behoort de Belgische Keestrack-groep vandaag tot een van de sterkst groeiende leveranciers op de internationale verwerkingsmarkt.

Lees meer »
Keestrack

Wereldpremière in een nieuw design

Als centrale innovatie stelt de internationale verwerkingsspecialist Keestrack in Parijs de mobiele percussiebreker op rupsbanden R3 / R3e voor in een nieuw modern design (standnr.: 5A H098)

Lees meer »
MOVAREC

Nieuwe opties voor hogere prestaties

De Belgische recyclagefirma Movarec werkt nu ongeveer een jaar met de diesel-hydraulische Keestrack R6-breek- en zeefinstallatie. Dankzij de nieuwe uitrustingsopties werden niet alleen de prestaties en de kwaliteit verhoogd, maar werd tevens het inzetbereik van de percussiebreker met een capaciteit van 300 ton/uur aanzienlijk uitgebreid.

Lees meer »