Sortimo

Sortimo Benelux
Schaarbeeklei 491
1800 Vilvoorde

T: 02 / 355 03 70
F. : 02 / 355 03 71
E: [email protected]
W: www.sortimo.be

Sortimo West
Gentseweg 749
8793 Sint-Eloois-Vijve

T : 056 / 61 17 65
F: 056 / 60 65 11
E: [email protected]

Sortimo Oost
Industrieweg 49/7
3980 Tessenderlo

T : 013 / 22 90 45
F: 013 / 22 90 46
E: [email protected]


Gratis telefoonnummer 0800 857 59
Gratis faxnummer 0800 857 60

Op maat
Sortimo is dé specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. De wereldwijde markt- en technologieleider biedt branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit voor toepassing in service, het midden- en kleinbedrijf in diverse sectoren en in de industrie. Voor elke professional met een bedrijfswagen geldt dezelfde regel: met een proper, ordelijk voertuig maakt u een goede eerste indruk bij de klant. Bovendien kan de inrichting van het bedrijfsvoertuig mee worden opgenomen in uw leasingcontract.

Veiligheid eerst
De inrichtingen zijn gemaakt uit een combinatie van pvc, aluminium, staal en composiet, waardoor ze licht en toch stevig zijn. Om die stevigheid én de veiligheid van het materiaal te verzekeren, is de uitrusting aan verstevigingsbalken, zijwanden én in de vloerplaat met inslagmoeren bevestigd. In een crashtest worden alle producten grondig getest en gescreend. Met een bedrijfswageninrichting van Sortimo slaapt u op beide oren; de uitrusting blijft onder alle omstandigheden veilig vastzitten. De systemen van Sortimo hebben een lange levensduur en kunnen worden hergebruikt.

Demo
Sortimo is de partner waarop u kunt rekenen. Welke bedrijfswagen ook, constructief overleg met Sortimo leidt gegarandeerd tot de best passende inrichting én dus ook tot een optimale mobiele werkplaats.
Zo komt één van onze vertegenwoordigers graag in uw atelier of op de werf langs met een demowagen voor een vrijblijvende demonstratie, waar in het land u ook aan de slag bent. Ter plaatse wordt de inrichting in 3D uitgetekend en meteen de prijs berekend.

One-stop-shop
Bij Sortimo kan de professional terecht voor de volledige uitrusting nodig in en om de bedrijfswagen. Van signalisatie, dakdragers, glasrastelen en omvormers tot belettering … one-stop-shop Sortimo zorgt voor een perfecte uitvoering.

In België telt Sortimo drie vestigingen met kantoren, showroom op afspraak en volledige uitgeruste werkplaats voor de ombouw van bedrijfsvoertuigen. Station Centrum is gelegen in Vilvoorde, Station West in Sint-Eloois-Vijve en Station Oost in Tessenderlo.

Nieuws gerelateerd aan Sortimo

Sortimo

Meer dan een inrichting

Sortimo is dé specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. De wereldwijde markt- en technologieleider biedt branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit, en dat voor servicetoepassingen, kmo’s in diverse sectoren en de industrie.

Lees meer »
Sortimo

Sortimo introduceert nieuwe zijlift voor ladders

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, brengt een zijlift voor ladders op de markt. De lift maakt een ergonomisch en veilig transport van ladders mogelijk. De haken, geïntegreerd in de lift, komen bij het laden automatisch tussen de treden van de ladder en zorgen voor beveiliging van de lading.

Lees meer »

Nieuwe generatie L-BOXX bij Sortimo

In mei 2018 lanceert Sortimo een nieuwe generatie binnen de gekende productfamilie L-BOXX. De ‘G’ die elke L-BOXX voortaan aan zijn naam toevoegt, kenmerkt het nieuwe ontwerp in de trendkleur “coolgrey”.

Lees meer »