Vangaever

Kabeljauwstraat 20
8790 Waregem

T: +32 (0) 51 63 43 31
F: +32 (0) 51 63 52 73
E: [email protected]
W: www.vangaever.be


Als innoverend metaalconstructiebedrijf verwierf Vangaever reeds in 1977 het dealership voor het toen hier nog bijna onbekende “Bobcat”.Het pionierswerk van beiden werd langzamerhand beloond. Vele demodagen en de ontwikkeling van tal van aanbouwdelen overtuigden klanten en maakten de Bobcat wiellader veelzijdiger en onmisbaar in tal van toepassingen en sectoren.

Zowel in land- als tuinbouw, tuinaanleg, bij aannemers sloop- , grond- of bouwwerken, overslag-, industrie, nutsbedrijven,… bewijst het compact materieel meer en meer zijn nut.

Vandaag is vangaever uw partner voor alle compact materieel
Bobcat wielladers werden aangevuld met Bobcat rupsladers, Bobcat minigravers en Bobcat verreikers.

Maar ook voor knikladers kan u bij ons terecht: onze passie voor compact materieel werd recent bekroond met een exclusief dealership voor Gehl knikladers.

Voor een sterke service moet u bij ons zijn.
We hebben een stevige reputatie op dit vlak. Het begint bij productkennis die u aanvoelt zowel door correct advies van ons verkoopteam als bij een degelijke service-na-verkoop. Samen garanderen zij het succes van uw investering.

Niets is onmogelijk
Zit u met een specifieke toepassing? Wij doen alles om aan uw wensen en specificaties te voldoen, van speciale naar wens gebouwde aanbouwdelen tot toevoegingen aan de machine zelf. Alles is mogelijk.

WIELLADERS
Schranklader of wiellader van Vangaever: duurzaam en krachtig

Een schranklader of wiellader is gewoon een … bobcat? Geen wonder: het merk Bobcat ontwikkelde de eerste succesvolle exemplaren. Bij Vangaever kiest u dan ook voor die pionier. Al sinds 1977 zijn wij officiële verdeler van Bobcat. En dat staat garant voor de meest moderne, duurzame en krachtige machines – voor al uw toepassingen.

Compacte tot extra grote Bobcat-schranklader

RUPSLADERS
Rupslader die weer en wind doorstaat

Met de Bobcat-rupsladers van Vangaever bevestigt Bobcat zijn positie als wereldleider in compact en duurzaam materiaal. U zet onze rupsladers in voor elke klus, elk bodemtype én in weer en wind. Ze zijn krachtig en toch niet te zwaar, zodat u ze ook op moeilijkere ondergronden gemakkelijk wendt.

GRAAFMACHINES
Krachtige minigraver kopen? Speel op zeker met Vangaever

Vertrouw op Vangaever om een minigraver te kopen waaruit u het maximum haalt. Met meer dan dertig jaar ervaring selecteren wij voor u het beste van de markt. Van welk merk wij u minigravers te koop aanbieden? Van Bobcat, de innovatieve marktleider in compacte, krachtige machines.

VERREIKERS
Kwaliteitsgaranties van uw Bobcat-verreiker

Met een Bobcat-verreiker van Vangaever krijgt u een aantal kwaliteitsgaranties:

  1. U bestuurt uw machine ook aan een langzaam tempo nauwkeurig – dankzij de gesofisticeerde hydrostatische aandrijving (vloeistof onder druk). En de precieze inching-pedaal.
  2. U hebt onder élke belasting de juiste oliedruk – dankzij de hydraulische debietregeling

GEHL KNIKLADERS
Oerdegelijke kniklader kopen? Kies voor Vangaever

Straten of tuinen aanleggen, grondwerkzaamheden voor de bouw van een woning of industrie … er zijn honderden redenen om een kniklader te kopen. Vangaever stelt u een uitstekende selectie voor van het merk Gehl. Dat staat al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbare, innovatieve producten.

AANBOUWDELEN
Aanbouwdelen maken van uw machine een veelzijdige alleskunner.

Er is keuze uit meer dan 60 aanbouwdelen, telkens optimaal afgestemd op de mogelijkheden van uw Bobcat wiellader, rupslader, graafmachine, verreiker of Gehl kniklader. Ze maken uw machine nog rendabeler en inzetbaar voor tal van toepassingen.

Nieuws gerelateerd aan Vangaever

Vangaever N.V.

Bobcat EMEA en Vangaever N.V. verlengen hun succesvolle samenwerking

Dankzij de uitstekende verkoopresultaten en de grote klantentevredenheid op gebied van na-verkoop werd zopas de concessieovereenkomst met veel enthousiasme verlengd tussen het merk Bobcat en dealer Vangaever N.V. De ondertekening vond begin oktober plaats in de hoofdzetel van Bobcat EMEA in Dobris, Tsjechië.

Lees meer »
Bobcat

Compleet vernieuwde serie minigravers legt lat hoger

De nieuwe R-serie heeft een aansprekend nieuw design, dat kwaliteit uitstraalt en zich kenmerkt door hoge graafkrachten, optimale stabiliteit en een soepele bediening van de werkfuncties. De nieuwe vijfdelige R-serie van Bobcat is er klaar voor om de markt te veroveren en exclusief verdeler Vangaever gaat daar met plezier aan meewerken.

Lees meer »

20 Nieuwe Bobcats voor HELICAT RENTAL SOLUTIONS

Om de sterke groei in de vestigingen te Melle, Waregem en Sint-Pieters-Leeuw te kunnen volgen en de huurklanten dezelfde gekende kwaliteitsvolle dienstverlening te blijven garanderen, neemt professioneel verhuurbedrijf HeliCat Rental Solutions 20 nieuwe Bobcat minigravers, wiel- en rupsladers in ontvangst.

Lees meer »

Vangaever gekroond tot beste Bobcat-verdeler

De firma Vangaever uit Waregem is door Bobcat gekroond tot beste verdeler van zijn graafmachines. Vangaever verkocht in 2017 maar liefst 175 machines. Reden genoeg voor Bobcat om Vangaever in de bloemetjes te zetten tijdens de Demodagen in Dobris.

Lees meer »