Claes Revisie dieselmotoren
01:09
04-09-2017

50 jaar ervaring in revisie van motoren

Claes Revisie is uitgegroeid tot één van de grootste revisiebedrijven in België en is thuis in alle bedrijfssectoren waar dieselmotoren een belangrijke plaats innemen. De specialiteit van het bedrijf ligt in het reviseren van dieselmotoren voor bouw, industrie en scheepvaart.

Voordelen van revisie
De ervaring van Claes Revisie in het reviseren van motoren leidt tot een volledig nieuw leven voor uw motor. Na de controle, het bewerken en het vervangen van de versleten onderdelen is de levensduur van de motor dan ook weer helemaal gelijk aan die van een nieuwe motor. De voordelen van een revisie worden dan onmiddellijk duidelijk:

  • Veel goedkoper: een revisie van een motor is uiteraard heel wat goedkoper dan een nieuwe motor te moeten aankopen. Dit prijsvoordeel kan oplopen tot veertig procent!
  • Garantie: u krijgt steeds twaalf maanden garantie of tot tweeduizend draaiuren (wat eerst wordt bereikt, is van toepassing).
  • Kwaliteit: alvorens Claes Revisie de motoren aflevert, worden deze steeds getest op proefbanken. Het proefdraaien van de motoren gebeurt steeds volgens het protocol, opgesteld door de constructeur van de motoren in kwestie en de eigen knowhow.

Gereviseerde dieselmotor yacht

Mogelijk voor diverse types
Claes Revisie reviseert voornamelijk dieselmotoren voor industriële toepassingen; motoren van kranen, brekers, generatoren en alle andere industriële machines. Daarnaast reviseert het bedrijf ook de snellopende scheepsmotoren. Vroeger reviseerde Claes vooral motoren van personen-, bestel- en vrachtwagens, dit komt op heden echter nog maar sporadisch voor.

Om al deze revisies op een professionele manier te kunnen aanpakken, beschikt het bedrijf over een uitgebreid machinepark alsook over goed opgeleide techniekers. De combinatie van die twee elementen is een grote troef en een garantie voor kwaliteit.

De revisiebedrijvigheid omvat eveneens het herstellen van brandstofpompen en verstuivers. Ook common rail verstuivers worden op een gekalibreerde Bosch-bank getest en afgesteld. Het optimaal functionerende machinepark in zowel Sint-Truiden als Antwerpen heeft ervoor gezorgd dat Claes revisie een sterke reputatie heeft op gebied van service en klantgerichtheid, ook voor depannage. Het partnership met Mercedes Industrie, FPT, Iveco Motors, Detroit Diesel, VM, MTU, Bosch en Delphi zijn dan ook extra garanties voor de geboden kwaliteit.

Dieselmotor Claes

Tekst: Sammy Soetaert    |    Beeld: Claes Revisie

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwmat partners

D375A-8 bulldozer KomatsuIntermetal Motor energiebesparing