00:51
11-06-2018

Bergerat Monnoyeur opent nieuwe vestiging / werkplaats te Antwerpen

Met gepaste fierheid kunnen wij u melden dat sinds kort onze nieuwe vestiging te Antwerpen operationeel is. Op deze manier kunnen wij – samen met onze bestaande vestigingen te Overijse, Izegem en Herstal – u nog vlotter service en onderdelen verstrekken in de Antwerpse regio.

Manager Tom Letens, inspecteur Serge Stefens en dispatcher Jochen Noppens zullen samen met hun ploeg van 10 techniekers ervoor zorgen dat de service afgestemd is op de lokale noden, een korte reactietijd, en een vlotte en persoonlijke communicatie. Het is immers uit uw ervaring dat we geleerd hebben, dat onze verkopers Kris Bauwens en Stefan Verdonck pas een volgende machine kunnen verkopen, vanaf het moment dat u de ervaren heeft op onze naverkoop te kunnen vertrouwen.

Onze nieuwe uitvalsbasis aan het Straatsburgdok, nabij het havenhuis, beschikt over een ruime, volledig uitgeruste werkplaats van 2.000 m², laad-en losplaats voor machines, en ruime kantoren.

Concreet houdt dit voor u volgende voordelenin:

  • Minder forfaitaire verplaatsingskosten, omdat deze vanuit Antwerpen gerekend worden in plaats van Overijse of Izegem.
  • Gemakkelijkere communicatie met steeds dezelfde mensen op kantoor.
  • Dezelfde technici, de vertrouwde gezichten, die aan uw machines werken.
  • Kortere hersteltijd voor grotere herstellingen.
  • Werkplaats nabij, waardoor je gemakkelijker een te herstellen machine kan brengen, of tijdens een herstelling vlug even kan langs gaan voor overleg, zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan.

Wij zijn ervan overtuigd met deze investering in service, flexibiliteit, kwaliteit, communicatie en bereikbaarheid, ons klaar te maken voor de toekomst, ten dienste van u, onze klant, zodat wij ten slotte meewerken aan een verbetering van het rendement van uw onderneming.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwmat partners

Hyundai Construction Equipment Europe