Logo Geotracer
01:11
11-09-2017

Beveilig je machines met een GeoTracer-oplossing

De bescherming van een wagen- of machinepark is een grote uitdaging in de bouw- en verhuurwereld. Een machine heeft vaak een grote waarde, waardoor deze best niet onbewaakt achtergelaten wordt.

Kwalitatieve antidiefstal- en volgsystemen zijn dan ook al jaren een zeer welkom hulpmiddel in de strijd tegen diefstal op en rond de werf. In tijden van technische vooruitgang en goed georganiseerde bendes rijst de vraag of de installatie van een gewoon alarmsysteem voldoende is om een eigendom te beschermen. Bij GeoTracer gaan ze echter een stap verder in het beveiligen van een eigendom. Het bedrijf biedt immers een unieke oplossing. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat machines extra bescherming genieten wanneer ‘jamming’ optreedt.

Jamming
Men spreekt van ‘jamming’ of sabotage wanneer er een onderbreking van het signaal is. Het systeem van GeoTracer zorgt ervoor dat bij een dergelijke onderbreking een alarm afgaat of een noodsignaal verstuurd wordt. Deze functie zorgt ervoor dat machines een extra bescherming genieten. De nieuwe innovatie wordt gekoppeld aan Het vertrouwde systeem. Dat bestaat uit een hoogtechnologische, compacte en waterdichte unit die verborgen wordt geïnstalleerd op de machine.

Via dit systeem kan, naast tracking & tracering, ook informatie worden geregistreerd. Denk aan draaiuren, input registratie (vb: PTO, externe pomp), registratie van gebruiker en de status werking. Daarnaast kunnen meldingen, per mail en/of sms, ingeschakeld worden bij ongeplande verplaatsingen, takeldetectie, gewijzigde status en bij het bereiken van de ingestelde limiet draaiuren voor onderhoud.

Tijdsregistratie
Ook de tijdregistratie binnen het systeem van GeoTracer biedt bedrijven extra mogelijkheden. Deze tijdsregistratie is mogelijk met behulp van een badge en badgelezer in de bestelwagen of het magazijn, ofwel via een app op de smartphone of tablet. Via een gebruiksvriendelijke app kunnen ook de types van uitgevoerde werken of activiteiten aangeduid worden. Zelfs de ‘[email protected]’-registraties kunnen doorgestuurd worden. Op maat van de klant kunnen ‘jobs’ ingegeven worden en doorgestuurd worden naar de werknemer. Hierdoor kan de klant zowel de prestaties per werknemer, de werkuren per job of de nacalculatie eenvoudig en snel berekenen. Ondernemingen kunnen dankzij deze tool hun rendement verhogen, en zowel de overuren als de uren aan manuele administratie drastisch verminderen.

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwmat partners

Awards Matexpo 2017Matexpo Marketing Awards 2017 Cebeko