Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Collé Rental & Sales ontsluit haar verhuurvloot voor Belgische klanten via verhuurplatform Smartyard.be

Collé Rental & Sales ontsluit haar verhuurvloot voor Belgische klanten via verhuurplatform Smartyard.be

‘Gemakkelijk en snel het juiste materieel huren’

Collé is al vele jaren actief bij onze zuiderburen met het verhuren van materieel. Ook in België zien wij steeds meer behoefte aan het snel en gemakkelijk kunnen huren van het juiste materieel. Zoals wij al gewend zijn om een vakantie te boeken of een nieuwe tv te bestellen, zo wil men ook machines kunnen huren.

Door online de juiste specs van de machines, de gewenste data en de plaats van werkzaamheden in te vullen, ontvangt de huurder verschillende offertes vanuit de “engine”. Op basis van deze offertes kan de huurder een keuze maken. Zodra een offerte akkoord wordt gegeven, gaat de aanvraag naar opdracht en wordt de machine of worden de machines met de juiste specs, op de juiste datum op de gewenste locatie geleverd.

Het verhuurplatform Smartyard.be geeft de huurder gemak, snelheid en een enorm breed assortiment voor het huren van het juiste materieel, voor de verhuurder biedt het platform een extra verhuurkanaal om de vloot aan te bieden. Vanuit Collé bieden wij meer dan 13.000 machines aan.

Wij willen onze service en dienstverlening iedere dag verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat Smartyard.be hier een bijdrage aan levert.

Collé Rental & Sales uw partner voor elk project, ook voor het online huren van materieel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details