Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Collé Rental & Sales plaatst mega order bij Nooteboom

Colle+Rental+++Nooteboom+Trailers_DJI_0416

6 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Collé Rental & Sales, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines & materieel voor o.a. de bouw, heeft een mega order geplaatst bij Nooteboom Trailers. De levering omvat 26 stuks 3- en 4-assige semidiepladers met zelfsturende naloopassen uit het Nooteboom SMART programma. Via ingehuurde charters heeft Collé in de afgelopen jaren zeer positieve feedback gehad over de Nooteboom semidiepladers, waardoor Collé heeft besloten deze mega order aan Nooteboom te gunnen.

Remy Bergenhuizen (links op foto), wagenpark beheerder bij Collé Rental & Sales neemt de eerste drie semidiepladers in ontvangst van de in totaal 26 stuks uit handen van Johan Visschers, verkoopadviseur bij Nooteboom Trailers.

Start levering

In totaal worden 20 stuks 3-assige semidiepladers (OSDS-48-03EB) en 6 stuks 4-assige semidiepladers met uitschuifbare laadvloer (OSDS-58-04V) geleverd. De semidiepladers zijn bestemd voor de diverse vestigingen van Collé in Europa. Inmiddels zijn de eerste semidiepladers aan Collé Rental afgeleverd.

Uitvoering

De semidiepladers kenmerken zich door een zeer laag eigen gewicht een geringe laadvloerhoogte en een sterk en robuust chassis. De 3-assige semidieplader zijn allen uitgevoerd met 5 meter automatisch hydraulisch uitvouwbare opritten met roostervloer en een hydraulische zwanenhals oprit. Hierdoor kunnen hoogwerkers tot ca. 36 ton zeer efficiënt en veilig op de laadvloer en op de zwanenhals worden geladen. De 4-assige uitschuifbare semidiepladers zijn uitgevoerd met laadvlakverbreding en bieden hebben een laadvermogen van ca. 45 ton. Deze semidiepladers en worden vooral ingezet voor het transport van rupsbouwmachines en wielladers. Speciaal voor deze toepassing zijn de opleggers uitgerust met extra versterkte 4 meter hydraulisch uitvouwende opritten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details