De Ceuster HS380
01:24
30-08-2017

De Ceuster & Co presenteert de grootste snelmontagekraan op 220 V in de Benelux

Van woensdag 6 tot en met zondag 10 september 2017 loopt Kortrijk Xpo weer vol voor de belangrijkste vakbeurs voor bouwmachines in de Benelux. Als derde grootste van Europa ontvangen de organisatoren meer dan 1 500 merken en 40 000 bezoekers. Als je in de bouwsector zit, moet je daar aanwezig zijn, zoveel is duidelijk.

Ook dit jaar vindt men een groot aanbod aan bouwkranen. De meest toonaangevende bedrijven en merken zullen er hun snelmontage- en torenkranen tentoon stellen. Zo ook De Ceuster & Co uit Lommel, de exclusieve importeur en partner van het Italiaanse merk Gru Dalbe sinds 1988.

Grootste snelmontagekraan op 220 V

Ecology is key
“Op de vorige editie in 2015, waren we koptrekker met de organisatie van het Belgisch Kampioenschap Kraanbestuurder op het demoterrein. Onze professionele opleidingen stonden toen in de kijker, samen met twee nieuwe kraanmodellen. Deze editie gaan we nog een stapje verder en presenteren we, voor het eerst in de Benelux, de grootste snelmontagekraan op 220 V van Europa!” zegt CEO Davy De Ceuster. “Eco is niet alleen een hot issue, maar het is gewoon ook zeer belangrijk voor onze toekomst. Daarom maakten we, samen met onze constructeur in Italië, werk van een super-ECO model van onze HS380. Deze kraan van 38 meter met een maximale capaciteit van 4 ton, staat recht in 30 minuten en kan je eenvoudig in een stopcontact met 220 V steken. Tegenwoordig zijn niet enkel kracht en lengte van het grootste belang. We zijn in staat om vandaag het verschil te maken door in te zetten op zuinigheid. Samen met de meest persoonlijke service, maakt deze combinatie ons uniek op de markt.”

Naast de verkoop en verhuur van bouwkranen, is De Ceuster ook werfleverancier en opleidingscentrum. De hoofdzaak is gericht op hijstoebehoren en bouwmachines, maar ze zijn ook producent van bouwliften, stellingen, stapelbakken en veel meer.

De Ceuster HS380 systeem

De Ceuster zorgt voor “een beleving”
Om klanten en geïnteresseerden weer optimaal in de watten te leggen, voorziet De Ceuster op vrijdag twee VIP beursbussen naar Kortrijk Xpo. Zowel vanuit Lommel als Eindhoven kan je meerijden als VIP naar Matexpo. Onderweg zullen sprekers interessante uiteenzettingen houden en kan iedereen met een drankje en een hapje reeds kennismaken met het uitgebreide gamma van bouwmachines De Ceuster.

De Ceuster HS380 bediening

“Voor elke beursbezoeker hebben we deze editie weer iets speciaals meegebracht. Een unieke VR-beleving vanuit de stuurcabine van onze big boy, de Sky760. Met een duizelingwekkende hoogte en een gieklengte van om bij de 70 m, geeft deze torenkraan een uniek zicht vanuit de hoogte.” vertelt Senne Goossens, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij De Ceuster. “Aan ieder die het aandurft : wees welkom op onze stand D34C!”

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwmat partners

Bergert Monnoyeur op Matexpo 2017Automatisch smeringssysteem Groeneveld