926m-ag-handler-hero
01:15
27-11-2017

Een graafmachine voor elke job

Caterpillar is ook dit jaar aanwezig op Agribex in Brussels Expo, in hall 8 en 11. Daar stellen ze hun nieuwste wielladers, schrankladers en graafmachines voor. Stuk voor stuk uitgerust met sterke spitstechnologie. Die de machines en het werk alsmaar veiliger en efficiënter maken. Daarmee kunnen landbouwers en tuinaannemers voor elke klus op de bekende, innovatieve Caterpillar kwaliteit rekenen.

De wiellader: veelzijdig en precies
Heb je voor je laad- en overslagwerk een compacte wiellader nodig of net een hele  grote? Caterpillar heeft voor elke job een geschikte wiellader.

  • De compacte wielladers zetten grootse prestaties neer, ze zijn enorm veelzijdig en laten toe heel precies te werken.
  • Met de grote wielladers zorg je voor geoptimaliseerde productiviteit en het minimaliseren van stilstand. Bovendien bieden ze extra comfort aan de machinist. Omstaanders lopen minder gevaar door hun nuttige veiligheidsvoorzieningen.

Uitrustingsstuk wisselen in 30 sec.
Caterpillar biedt naast een compleet assortiment van Cat® wielladers ook een grote reeks uitrustingsstukken. Die je – dankzij de ingebouwde snelkoppelingen – in amper 30 seconden kan wisselen.

De schranklader: compact en krachtig 
De Caterpillar schrankladers bieden alles wat je van Cat® mag verwachten: uitzonderlijke prestaties, veelzijdigheid, gebruiksgemak, makkelijk te onderhouden en een prima klantenservice. Enkel het formaat is compacter.

Er is keuze uit een hele reeks Cat® schrankladers. Met een Cat C2.2 motor of Cat C3.3 turbo en een laadvermogen gaande van 680 tot 1225 kg. Daarmee heeft Caterpillar zeker de juiste schranklader in huis voor elke klus. Elk van deze machines is ontworpen en gebouwd door Caterpillar. En ook voor het onderhoud kan je op Caterpillar rekenen.

Graafmachines: van mini tot giga
Zoek je een minigraafmachine dat tot grootse werken in staat is, veelzijdig en heel precies? Of mag het iets meer zijn? Een grotere graafdiepte, meer vermogen, een groter bereik, meer hefvermogen of meer zwenkkoppel?

Caterpillar heeft de juiste machine voor elk type graaf- en grondwerk. Elke nieuwe Cat® graafmachine uit de ruime 300-serie maakt dat je de job sneller, beter en efficiënter klaart. Door geoptimaliseerde productiviteit, een minimum aan stilstand en een groter comfort voor de machinist.

Rupsgraafmachine of op banden
Naast de rupsgraafmachine, biedt Caterpillar ook graafmachines op banden aan. Deze zijn mobiel, snel, hebben een groot vermogen en zijn super betrouwbaar. Reken maar dat het de meest veelzijdige machine van uw wagenpark is.

Bouwmat partners

CC_Roller_Dynapac_CC5200VI_03Trophees--innovation_01