Humbaur
00:56
20-11-2018

Groter gamma om de klanten beter te bedienen

Maatwerk in constructie, opbouw voor trucks en bedrijfsvoertuigen voor de vakman. Daar staat LMJ Construct in Turnhout vooral bekend om. Om de klanten een grotere keuze te bieden en de tijdrovende homologatieprocedures te vermijden is LMJ daarnaast importeur/verdeler geworden van het Duitse Humbaur en het Poolse Konar.

Met Humbaur kan LMJ de klant een zeer grote keuze bieden uit gestandaardiseerde voertuigen zoals lichte en zware aanhangwagens, opleggers voor de bouwsector (ook voor het vervoer van machines of met kippende opbouw) en semidiepladers. Het gamma semidiepladers bestaat uit aanhangwagen/semidiepladers (3 tot 5 assen) en oplegger/semidiepladers (3 assen). De internationale reputatie van staat volgens LMJ Construct garant voor een perfecte oplossing voor firma’s actief als aannemer, grondwerker of sectoren als wegenaanleg, tuinbouw of schrijnwerkerij. Eerder al ging LMJ Construct een exclusieve samenwerking met de Poolse trailerbouwer Konar. Dit gamma bestaat uit tandem aanhangwagens en opleggers, specifieke expeditie voertuigen voor volumetransport.

Humbaur
LMJ breidt het gamma uit met standaard zware aanhangwagens voor de bouw.

Het nieuwe aanbod betekent niet dat LMJ Construct de eigen producten verwaarloost. Bijzonder populair is de Navvygator, de kort gekoppelde trailer van LMJ Construct. De combinatie bestaat uit een motorvoertuig met koppelschotel en een compacte trailer, die evenwel star verbonden worden (de trailer draait niet ten opzichte van het motorvoertuig). De Navvygator vormt daarbij na aankoppelen één geleed voertuig, maar dan wel met een laadvermogen van 3, 2 ton terwijl het voertuig nog altijd met een BE-rijbewijs mag bestuurd worden. De ideale oplossing voor een groter laadvermogen zonder dat de ondernemer moet overstappen op trucks en chauffeurs met een C/CE-rijbewijs. Met het huidige tekort aan chauffeurs een zeer interessante oplossing.     

Humbaur
De interessante Navvygator voor BE-rijbewijs. 

Tekst | Hendrik De Spiegelaere  Beeld | Humbaur

Bouwmat partners

Van der SpekCW-systeem