Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Handig als een Zwitsers zakmes 
De Knikmops 140 heeft veel weg van zijn voorganger, een rijklaargewicht van 1.600 kg en een maximale hoogte van 1,97 m.

Handig als een Zwitsers zakmes 

Begin 2021 doet een nieuw model zijn intrede, de Knikmops 140. Onder de motorkap zit de Yanmar motor 3TNV88C met een motorvermogen van 27.5 kW of 37 pk. Dit model heeft veel weg van zijn voorganger, de Knikmops 130, een rijklaargewicht van 1.600 kg en een maximale hoogte van 1,97 m.

Het grootste voelbare verschil zit in de hefcilinder. Deze is extra sterk en geeft de machine een maximale hefkracht van 1.600 kg. Voeg daar een werkhydrauliek debiet van 48 l/min met maximale druk van 180 bar aan toe en je hebt een machine die oneindig veel aanbouwdelen kan torsen en bedienen. Aan de buitenkant vallen vooral de stevige all terrain banden op, die de Knikmops 1,35 m breed maken.

Stage V

De machine is erop voorzien dat de regeneratie van de roetfilter tijdens het werk gebeurt, waardoor de chauffeur enkel op de hoogte moet blijven van onregelmatigheden. Dat kan via het eenvoudige digitale dashboard. Dus ook met de vernieuwingen blijft deze Knikmops eenvoudig en vlot bedienbaar voor iedereen.

Zo blijven de basiswaarden van Knikmops gemakkelijk overeind. Compact, multifunctioneel en duurzaam. Het compacte stalen chassis is robuust en ontwikkeld voor stevige arbeid. Zo kan de arbeider zich werkelijk laten ondersteunen door de helpende hand van de Knikmops. De ontwikkelingen staan niet stil bij Gebroeders Geens, Belgisch machineproducent.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details