sdmo-generator-seetru-kopieren
01:29
05-09-2019

Kohler-SDMO vertrouwt de ontwikkeling van de Belgische markt en dienst na-verkoop toe aan BIA.

Als onderdeel van een herziening van zijn distributie-aanpak in België, vertrouwt Kohler-SDMO vanaf 1 januari 2020 de verdeling en de dienst na verkoop van stroomgeneratoren toe aan de BIA-groep.  BIA ziet in dit partnership een belangrijke opportuniteit om een breder aanbod aan apparatuur te ontwikkelen voor zijn bestaande klanten en zijn Business Unit Energy te versterken door de distributie van een compleet gamma PREMIUM generatoren.

Kohler-SDMO heeft het genoegen de ondertekening van de exclusieve distributieovereenkomst met BIA Benelux  aan te kondigen en dit voor het gamma industriële stroomgeneratoren de 10 tot 4200 KVA.

sdmo-rental-power-kopieren

Kohler-SDMO is als sinds de jaren 80 aanwezig in België en is één van leidinggevende spelers in de markt. In het kader van zijn globale strategie heeft Kohler-SDMO beslist om de groei in België verder te zetten in samenwerking met de BIA Group. Op die manier kan het bedrijf rekenen op een partner die gewaardeerd wordt om zijn klantentevredenheid, zijn technische expertise en het beheer van de onderhouden.

BIA Benelux zal ook de bestaande SDMO agenten ondersteunen om zo de markt te voorzien van een  zo breed mogelijk gamma SDMO-producten en nieuwe opportuniteiten in de energiemarkt te ontwikkelen.

Logo_SDMO KOHLER_couleur

Wij zijn erg tevreden dat we deze overeenkomt hebben kunnen ondertekenen met BIA Benelux” benadrukt Franck Barazar, Directeur Distribution Europe Kohler-SDMO, “het is de ideale partner die ons toelaat ons volledige gamma aan te bieden en een complete dienstverlening te verzekeren. Deze overeenkomst gaat officieel van start op 1 januari 2020.

Sinds 3 jaar volgt BIA BENELUX een succesvolle strategie van voortdurende verbetering van zijn diensten (digitalisering, training, kwalitatieve rekrutering, fleet management) met als doel markaandeel te veroveren. BIA is ook een van de zeldzame spelers in België die via zijn 5 bedrijfsonderdelen (Bouw & Industrie, Minerale verwerking en recycling, Verhuur, Tweedehands en Energie) een zeer compleet klantenbestand bereikt in de bouwsector, infrastructuur, industrie, steengroeven, recycling, landbouw en tuinbouw. Het feit dat één van de grootste en beste producenten generatoren ter wereld ons de opdracht toevertrouwt om de verkoop te ontwikkelen en de after-sales in België te verzekeren, is zowel een erkenning van het werk van onze teams als een unieke kans om onze klanten een compleet en uniek aanbod van energieoplossingen te bieden op hun bouwplaatsen en exploitatiesites. De kwaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid van SDMO PRODUCTION- en STANDBY-producten zijn echte troeven voor BIA en haar klanten. We zullen vertrouwen op de huidige SDMO partners (o.a. SAGELEC en ANTEC), ons Utility Partner-netwerk en een bestaande Business Unit Energy om SDMO- en BIA-klanten flexibele, solide en competitieve oplossingen te bieden. Vanaf 1 januari 2020 zullen we volledig operationeel zijn maar op MATEXPO 2019 (van 11 tot 15 september) geven we al overzicht van ons aanbod en onze knowhow opgebouwd rond SDMO-producten” verklaart Gregory de Jacquier, General Manager BIA BENELUX.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: BIA , SDMO

Bouwmat partners

ab-recupel-038350-kopieren