Bergert Monnoyeur op Matexpo 2017
01:03
29-08-2017

Matexpo 2017: De nieuwste Caterpillar modellen met spitstechnologie

Bergerat Monnoyeur stelt in exclusiviteit hun nieuwe Caterpillar modellen voor op hun enorme buitenstand op Matexpo 2017. Liefst 22 indrukwekkende machines zijn er te bewonderen. Van de nieuwste asfaltfreesmachine tot het volledige gamma mini-gravers voor tuinaannemers. Speciale aandacht gaat uit naar de nieuwste technologische evoluties waarmee de machines zijn uitgerust.

1. Cat® Freesmachine PM620: Asfalt verwijderen in één gang

Uiterst productieve, zeer wendbare halfstrooks freesmachine voor gecontroleerde, volledige verwijdering van asfalt- en betonbestrating in één enkele gang. Deze allernieuwste freesmachine bewijst dat Bergerat Monnoyeur high end oplossingen biedt voor bedrijven die actief zijn in wegenbouw.

2. Cat® Bandenkraan M315F: Ultrakorte draaicirkel, zelfde prestaties

Dankzij de korte draaicirkel kan u deze Caterpillar bandenkraan maximaal benutten in ingesloten ruimtes. En dat even efficiënt als graafmachines met standaard draaicirkels.

3. Cat® Wiellader 950 GC: Multifunctioneel inzetbaar

Alweer een première! De 950GC is de eerste van het GC-gamma, hij kan tot 5 ton nuttige lading vervoeren, zowel los materiaal als zand. Daarmee is hij multi-inzetbaar in steengroeven, zand- en grindkuilen en op bouwwerven. Complementair aan de 950M biedt de 950 GC veel waarde tegen lage kosten per uur. Een optimale investering die zijn waarde goed behoudt.

4. Cat® Wiellader 906M: Speciale verjaardag editie

Om de 100.000e Cat® Wiellader 906M te vieren, stelt Bergerat Monnoyeur een speciale verjaardag editie voor. Hij kan uitstekende prestaties voorleggen en is bijzonder veelzijdig. Lage geluidsniveaus, een grote, ruime cabine en intuïtieve bedieningselementen maken dat de bestuurder de hele dag comfortabel werkt. De populariteit van deze compacte wiellader is het mooiste bewijs van zijn kwaliteit en het vertrouwen dat klanten erin stellen.

5. 2-D en 3-D: Thema Technologie en 3D-virtual reality

Omdat spitstechnologie in bouwmachines steeds belangrijker wordt, is hiervoor bijzondere aandacht op de stand van Bergerat Monnoyeur. Zes mastodonten komen recht uit de fabriek voorzien van de nieuwste 2-D of 3D-machinesturing en/of een geïntegreerd weegsysteem. Ervaar zelf de voordelen van beide innovaties met een “live” virtuele simulatie in 3D.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwmat partners

Overname De BruyckerDe Ceuster HS380