Europees hoofdkantoor van Hyundai Construction Equipment Europe
01:04
12-10-2017

Officiële opening Europees hoofdkantoor van Hyundai Construction Equipment Europe in Tessenderlo

HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) heeft op maandag 9 oktober een officiële openingsceremonie gehouden voor het nieuwe hoofdkantoor in Tessenderlo, België. Het management van het Zuid-Koreaanse hoofdkantoor, nationale en regionale overheidsmedewerkers, het Europese dealernetwerk, nationale en internationale pers en het personeel van Hyundai waren allemaal aanwezig bij de viering.

De toekomst ziet er rooskleurig uit!
De belangrijkste boodschap van de openingsceremonie was heel duidelijk: een nieuw bedrijf, een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe visie. Nadat Hyundai Construction Equipment op 1 april 2017 een onafhankelijke bedrijfseenheid is geworden, vormt de opening van het nieuwe Europese hoofdkantoor in Tessenderlo de volgende grote mijlpaal op weg naar het gezamenlijke doel: de top vijf van fabrikanten in de internationale markt voor bouwmachines te halen voor 2023.

Nieuw Europees hoofdkantoor
Het nieuwe complex omvat een gloednieuw kantoorgebouw van 5400 vierkante meter met drie verdiepingen, een magazijn van 13.000 vierkante meter, een Hyundai Training Academy, een evenementenzaal en een showroom. De constructiewerkzaamheden vertegenwoordigen een investering van 30 miljoen euro.

Op de 81.000 vierkante meter aan nieuw terrein kunnen we de capaciteit van onze opslag en aanvoer van machine-onderdelen verdubbelen. Klanten worden verwelkomd op de nieuwe locatie en het Hyundai-dealernetwerk zal profiteren van eersteklas commerciële en technische training.

Infrabo, een bekende Belgische architectuur- en ontwerpfirma met uitgebreide ervaring in de b2b-industrie, heeft de nieuwe locatie ontworpen. Cordeel, een hoofdaannemer, heeft het hele gebouw geconstrueerd.

Een nieuw bedrijf, een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe visie
Alain Worp, algemeen directeur van Hyundai Construction Equipment Europe, zegt: “De nieuwe faciliteit is een grote stap vooruit voor onze Europese afdeling. Nadat we eerder dit jaar een onafhankelijke bedrijfseenheid zijn geworden, het bedrijf opnieuw hebben ontwikkeld en onze algemene visie voor 2023 hebben gedefinieerd, wijst dit nieuwe Europese hoofdkantoor er duidelijk op dat Hyundai Construction Equipment snel vooruitgaat. We laten de markt zo ook duidelijk weten dat wij er zijn en dat we nergens heen gaan. Voor mij is dit slechts het begin van onze succesvolle weg naar de toekomst.”

Lees meer over: HCEE , Hyundai , Tessenderlo

Bouwmat partners

Pirtek EuropeTrime lichtmasten