Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sortimo Belux opent nieuwe vestiging te Kontich

Sortimo Belux opent nieuwe vestiging te Kontich

Op 6 mei 2019 opende een nieuwe vestiging van Sortimo Belux de deuren in Kontich, de vierde reeds in België. Door de constante groei van het bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, drong een extra vestiging zich op. Ook klanten in de regio Antwerpen zullen nu het voordeel hebben van een servicepunt in de buurt.

Een constante groei

De bedrijfshistoriek van Sortimo Belux leest als een succesverhaal. Van een kleinschalige importeur in 1996, met slechts twee medewerkers in Tubize, ging het naar een goed draaiende onderneming met een 45-tal werknemers verspreid over verschillende vestigingen.

Doorheen de jaren vestigde Sortimo zich op strategische plaatsen in België. In 2003 opende het bedrijf, voor het eerst officieel als Sortimo Belux bvba, een vestiging in Vilvoorde. Vijf jaar later was de regio West-Vlaanderen aan de beurt, met de opening van ‘Sortimo West’ in Waregem. In 2012 zette Sortimo voet aan de grond in Limburg met de derde vestiging, ‘Sortimo Oost’, in Tessenderlo. Intussen bleek de vestiging in Vilvoorde te klein geworden voor het steeds maar groter wordende bedrijf. Een verhuis van ‘Sortimo Centrum’ in Vilvoorde drong zich dus op in 2013.

Sortimo Vestiging

Een doorgedreven klantenservice

Hierna volgde de periode van de strategische en structurele partnerships. Dit met de bedoeling om ook klanten die niet in de buurt van een vestiging wonen, voldoende en adequate service te bieden. Die samenwerkingen strekken zich uit over het hele land, van Oostende tot Luxemburg. Ook de mobiele service, met installaties op verplaatsing, kreeg in deze periode vorm. Vandaag zijn er een viertal serviceploegen continu op de baan.

Nieuwe vestiging te Kontich: ‘Sortimo Noord’

Sortimo Belux telt vandaag een 45-tal werknemers, waarvan 23 techniekers, 11 salesmedewerkers op de baan en 11 medewerkers voor de interne klantendienst. De groei blijft zich doorzetten. Een vierde vestiging is dus nodig om de bestaande vestigingen te ontlasten én om de klanten in de regio Antwerpen beter te kunnen bedienen.

‘Sortimo Noord’ te Kontich zal naast kantoren en een werkplaats ook meteen de ruimste outlet-afdeling krijgen. In die afdeling worden inrichtingen, die bijvoorbeeld al eens gebruikt zijn op een beurs, aangeboden met mooie kortingen.

Klanten zijn vanaf 6 mei 2019 van harte welkom in Kontich, aan de Satenrozen 14. Vanaf 9 mei t.e.m. 19 juni is de montage van een Sortimo bedrijfswageninrichting op maat gratis. Contacteer Sortimo voor de voorwaarden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details