00:40
05-01-2018

Tadano nieuwe eigenaar Waterland Trading

Vanaf 2 Januari 2018 is Tadano de nieuwe eigenaar van de Nederlandse en Belgische distributeur Waterland Trading. De overeenkomst is kort voor Kerstmis gesloten.

Waterland Trading B.V. en haar Belgische dochteronderneming, Waterland Trading B.V.B.A., zijn nu twee onafhankelijke dochterondernemingen van de Duitse Tadano Faun GmbH en hebben de officiële namen  Tadano Nederland B.V. en Tadano Belgium B.V.B.A. De directeuren van de twee nieuw opgerichte bedrijven zijn Jacob Wijnker, de directeur van Waterland Trading, en Rolf Sonntag, lid van de directie van Tadano Faun GmbH.

Tadano verwacht dat de hierboven beschreven overname zal resulteren in eenvoudigere en snellere processen, aangezien alle bedrijfsentiteiten nu deel uitmaken van dezelfde groep en de bedrijfsactiviteiten directer kunnen worden uitgevoerd. Tegelijkertijd benadrukte Tadano dat het zeer betrokken is bij de zeer sterke Nederlandse en Belgische markt, wat ook tot uitdrukking komt in de uitbreidingsplannen voor toekomstige activiteiten op deze twee markten.

Waterland Trading werd in 1990 opgericht door Peter Bleyenberg en werd in 1998 de exclusieve distributeur van Tadano. In 2003 werd het dealerschap in België toegevoegd. Tegenwoordig bestaat het team uit 25 medewerkers die Tadano-producten verkopen en onderhouden op de Nederlandse en Belgische markt. Dit heeft geleid tot een sterke  marktpositie in beide landen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Nieuws , Tadano , Waterland Trading

Bouwmat partners

Magni