Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Verfijnder aansturen bij populaire 13-15 tonners
Als krachtige binnendraaier is de HX145A LCR vooral geschikt voor nutsvoorzieningen, wegwerkzaamheden en woningbouw.

Verfijnder aansturen bij populaire 13-15 tonners

In de A-serie presenteert Hyundai Construction Equipment drie compacte graafmachines die voldoen aan de EU Stage V-norm. Het gaat om de conventionele HX140A L en twee binnendraaiers: de HX130A LCR en de HX145A LCR. Ze zijn geavanceerder en hebben een verfijnder aansturing.

Het drietal moet in de populaire 13-15 tons klasse aannemers en verhuurbedrijven nieuwe niveaus bieden in prestaties, efficiëntie en productiviteit. De compacte machines worden aangedreven door de nieuwste dieselmotor van Cummins, type F3.8. Bij de HX130A LCR levert die 55 kW (74 pk) vermogen. De twee andere modellen zijn krachtiger: 100 kW (134 pk). De EU Stage V-certificering zorgt in de populaire HX140A L voor 3 % meer vermogen en 12 % meer koppel dan zijn voorganger. Bij de HX130A LCR lukt het om zonder AdBlue een vermindering van het fijnstof (PM) met 60 %t te realiseren. De Eco-rapportfunctie helpt de machinist om efficiënter te werken en minder brandstof te verbruiken. 

Bij de HX130A LCR lukt het om zonder AdBlue een vermindering van het fijnstof (PM) met 60 procent te realiseren.

Verfijndere aansturing

Bij alle drie de machines verbetert de nieuwe hefmodus de fijnregeling van het hydraulische systeem. Dat gebeurt via verlaging van het motortoerental, verhoging van het vermogen en de pompdebietregeling. De verbeterde Intelligent Power Control (IPC) optimaliseert het debiet en het vermogen van de hydraulische pomp, afhankelijk van de werkomstandigheden. De optionele nauwkeurige zwenkregeling kan de beweging van de giek bij het begin en het einde van de zwenkbeweging afvlakken. De machinist kan ook de hefsnelheid van de giek ten opzichte van de zwenksnelheid instellen, door de voorrangsfunctie van de giek in en uit te schakelen. De snelheid van de graafarm is eveneens fijn af te stellen door de armregeneratiefunctie in en uit te schakelen. Tot slot is het nu mogelijk om de machine-instellingen op te slaan via de werkstand Key On Init, zodat de direct worden toegepast bij het starten van de motor.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details