Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Yokohama Off Highway Tires: Banden Alliance Forestar III goedgekeurd door leidende trackfabrikanten

Yokohama Off Highway Tires: Banden Alliance Forestar III goedgekeurd door leidende trackfabrikanten

Alliance 643 Forestar III en 644 Forestar III krijgen officiële goedkeuring van Olofsfors, Clarks en Pewag als toonaangevende trackfabrikanten / Tractie en duurzaamheid gegarandeerd – uitstekende prijs-kwaliteitverhouding / ’s Werelds eerste bosbouwband met lage bandenspanning Alliance Forestar 344 ELIT geef een boost aan bodembescherming 

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) kondigt met trots aan dat Olofsfors, Clarks en Pewag, als belangrijke trackfabrikanten, goedkeuring hebben verleend aan het op hun tracks monteren en gebruiken van de Alliance 643 Forestar III- en Alliance 644 Forestar III-banden. “Tracks dragen verder bij aan de toch al zeer indrukwekkende grip- en flotatie-eigenschappen van ons Forestar III-bandenportfolio, waardoor de positieve effecten van banden en tracks worden gecombineerd tot bijna onverslaanbare prestaties. Of het nu gaat om steil terrein of natte en zachte grond – deze combinatie biedt enorme grip, weinig bodemverstoring en lage bodemverdichting”, aldus Angelo Noronha, President Europe bij ‎Yokohama Off-Highway Tires.

Bandenportfolio Alliance 643 en 644 Forestar III

Zowel de Alliance 643 Forestar III als de Alliance 644 Forestar III zijn voorzien van een verbeterde nylon-staalgordelconstructie en versterkte zeshoekige bandhieltechnologie, die een uitstekende lekbestendigheid, een hoog draagvermogen en het voorkomen van velgslip garanderen. Het unieke loopvlakpatroon van de 643 Forestar III met bredere nokken op de schouder en horizontale groeven verbetert de compatibiliteit met tracks en de totale laterale stabiliteit. De Alliance 644 Forestar III wordt geleverd met een speciaal ontworpen dubbele nokhoek voor een ongelooflijke grip en tractie. De grote profielbreedte van deze band zorgt voor een grotere voetafdruk en geeft een lage bodemdruk. Uitstekende stabiliteit en opmerkelijke weerstand tegen schade zorgen ervoor dat de 643 Forestar III en de 644 Forestar III perfecte oplossingen bieden voor alle bosbouwbehoeften. Voor specifieke trackgroottes kunnen klanten rechtstreeks of via de website contact opnemen met de trackfabrikanten.

Alliance 344 Forestar ELIT

De geavanceerde Alliance Forestar 344 ELIT-band met lage bandenspanning (LP) is een echte gamechanger: Deze unieke band is ontworpen met een verbeterde constructie en flexibele sterke zijwanden waardoor de band met de helft van de bandenspanning dezelfde belasting kan dragen als een standaard bosbouwband. Het biedt een grote voetafdruk, wat leidt tot een lage bodemverdichting en een comfortabele rit voor de bestuurder. De grote voetafdruk zorgt voor hoge tractie, verlaagt de brandstofkosten en verhoogt de algemene productiviteit bij boswerkzaamheden. Het loopvlakpatroon zorgt voor uitstekende grip op alle ondergronden. Deze band is uitgerust met een stalen versterkingsriem voor een hoge lekbestendigheid, terwijl een speciale loopvlakcompound zorgt voor een lange levensduur van de band. De versterkte dubbele bandhiel van de band en de verlaagde bandenspanning bieden uitmuntende prestaties en stabiliteit. De nokhoek van de 344 Forestar ELIT zorgt ook voor zelfreinigende topeigenschappen. Dat de nokken in het midden van de band dicht bij elkaar zijn geplaatst vermindert de rolweerstand op harde oppervlakken. De 344 is ontworpen om op alle soorten ondergrond uit de voeten te kunnen met of zonder kettingen of bogie-tracks.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details