Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

VRM Verhuur ReinigingsMaterieel

VRM richt zich op de reinigingsmarkt en het leveren van maatwerkoplossingen voor elke vorm van verhuur van reinigingsmaterieel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan veegmachines, onkruidborstelmachines, rioolreinigingswagens, kolkenzuigers, afvalinzamelvoertuigen en transportvoertuigen.

Ons uitgekiende concept met track en trace op onze voertuigen maakt dat mogelijk. De gebruiksduur wordt perfect inzichtelijk gemaakt, wat voor beide partijen grote voordelen met zich brengt.

Bij ons geen vastgeroeste aanbiedingen met tenminste week- of jaarhuur, maar een flexibele oplossing waar u goed mee uit de voeten kan. De door VRM gehanteerde tarieven zijn uiterst competitief en u bent slechts gebonden aan een minimale inhuurtermijn van 2 dagen.

Door onze jarenlange ervaring in de reinigingswereld kunnen wij u een uitstekend onderbouwd advies geven voor het juiste materieel.

Wij nodigen u uit met ons de samenwerking aan te gaan en vertellen u graag persoonlijk meer over de voordelen die VRM u kan bieden.

24/7 dienstverlening
Het is mogelijk dat er storingen optreden. Wij hebben een eigen service- en onderhoudsdienst tot onze beschikking, daarnaast hebben wij contracten met regionale/lokale leveranciers voor aanvullende of zeer specialistische werkzaamheden. Zo kunnen wij u altijd weer snel op weg helpen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
We leveren kwalitatief goede machines tegen concurrerende prijzen.

Multi-merken beleid
Wij hebben bewust gekozen voor een multi merkenbeleid, om zodoende een machine beschikbaar te hebben die het best bij onze opdrachtgever past.

Track & Trace
Wij kunnen u contracten met een variërende looptijd aanbieden (per dag, per week of voor een langere periode). Ook kunnen wij u contracten op basis van track and trace systemen aanbieden waarbij u op basis van werkelijke inzet betaalt. Gevoegd bij onze zeer concurrerende tarieven levert dit bijzonder interessante contracten op.

Maat gericht
VRM wil de dienstverlening afstemmen op uw wensen en doelstellingen. Wij kunnen u naast het leveren van voertuigen voorzien van management informatie gericht op het bereiken van uw doelstellingen. Voortgangsrapportages waarin de inzet en de verbeterpunten zichtbaar worden en op het bereiken van uw doelstellingen kan worden toegesneden.

Jonge vloot
Wij zijn permanent bezig de vloot te vernieuwen om zodoende goed aan te kunnen sluiten op de nieuwste emissie-eisen

Informations générales

Services Balayeuses de rue adresse Boonsweg 109
3274 LH Heinenoord
Nederland
Numéro de téléphone 078-6106081 Adresse email [email protected] site Internet vrm.nu

carte

    Stuur ons een bericht