Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Wolftech

Specialist in bekisting en veiligheid op de werf
Bent u op zoek naar een specialist in bekistingsmaterieel, bekijk dan zeker het aanbod van Wolftech NV uit Machelen. Dit bedrijf, gesitueerd op een strategische locatie in het centrum van het land, biedt een gevarieerd assortiment aan bekistings- en ondersteunings-systemen. Wolftech NV is bovendien exclusief Belgisch verdeler van het merk Hünnebeck. Daarnaast levert het multi-directionele stellingen in verkoop en huur en speelt het met het Protecto-gamma in op de actueel verhoogde veiligheidsnormen op de werf.

De oorsprong van het bedrijf Wolftech NV ligt bij de bouwmaterieelgroep Wolf – Zondervan; opgericht in 1901. Doelgerichte investeringen van de groep in deze bekistingsafdeling én de inspanningen van een begenadigd team aan medewerkers, resulteerden in een opvallend sterke groei. Zo sterk zelfs dat in juni 2006 de beslissing viel om deze afdeling als het autonome bedrijf Wolftech verder uit te bouwen. Een succesvolle keuze die hen in 2010 de award, en in 2011 en 2012 een nominatie, opleverde van snelst-groeiende kleine onderneming van Vlaams-Brabant bij de Trends Gazellen.

Divers aanbod
Bij Wolftech kan u terecht voor een divers aanbod in bekistingssystemen dat het bedrijf stockeert en onderhoudt op het 42.000 m² grote bedrijfsterrein te Machelen. Manto wandbekistingen richten zich specifiek op omvangrijke projecten, met Rasto/Takko is een paneelbekisting beschikbaar die zowel manueel als met de kraan kan worden verplaatst en via Topec beschikt de onderneming over een aluminium vloerbekisting die zijn gelijke niet kent. Kwalitatief hoogwaardige vloerstempels, H20- dragers, ID15 – ondersteuningstorens en het Modex stellingsysteem vervolledigen het standaard produktengamma.

Veiligheid op de werf
Aannemers en opdrachtgevers in de bouwsector, hebben te maken met alsmaar strengere veiligheidsnormen. Om aan deze evolutie tegemoet te komen, stelt het bedrijf het Protecto gamma voor: Een sterk, verzinkt en eenvoudig hanteer- en verplaatsbaar assortiment aan onderdelen opgebouwd rond één centrale leuningstaander. Bij uitbreiding, en gericht op de prefab-ontwikkelingen op de markt, heeft Wolftech zich ook gefocust op de ‘Richtstreben’ binnen het Hünnebeck-programma. Hoogwaardig verzinkte trek- en duwschoren die een perfecte uitrichting garanderen. Deze schoren laten door middel van een snelkoppeling toe om, heel snel en op de meest veilige manier, prefab wanden en kolommen te plaatsen. Ook dit gamma wordt ondertussen verder bewerkt met een veiligheidsconsole voor prefabwanden en het ultra-moderne prefab – voegenbekistingssysteem Fluxx.

Bekijk ons uitgebreide gamma op www.wolftech.be

Photos d'entreprise

VVBPfahlFundex---Copy

VVBPfahlFundex---Copy

Informations générales

Services Ascenseurs de chantiercoffrages adresse Nijverheidstraat 5
1830 Machelen
België
Numéro de téléphone '+32 2 251 41 33 Adresse email info@wolftech.be site Internet wolftech.be
Dealer de:

carte

    Stuur ons een bericht