Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Baanbrekende Gipo Giga R 131 FDR DA breker is een absolute primeur

Baanbrekende Gipo Giga R 131 FDR DA breker is een absolute primeur

GM Recycling – Buitenstand B02

Met trots introduceert GM Recycling drie van hun meest toonaangevende producten op de MATEXPO-beurs in Kortrijk: de Gipo Giga 131 en Gipo Kombi 130 brekers, en de Powerscreen Warrior 1800 Scalpeerzeef. Deze krachtige machines zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende processen van de bouw- en recyclingindustrie.

De Gipo Giga R 131 FDR DA breker is een baanbrekend apparaat, dat zich met glans onderscheidt door zijn verlengde voorzeef en driedeks nazeef. Met slechts vijf modellen wereldwijd, waarvan vier nog in de prototypefase, heeft GM Recycling de absolute primeur van deze indrukwekkende machine. De driedeks nazeef zorgt voor de scheiding van gebroken granulaten in vier fracties, waardoor drie afgewerkte producten tegelijkertijd kunnen worden geproduceerd. Dit zorgt voor een hogere capaciteit en een onevenaarbare kwaliteit. Bovendien kan het eenvoudig bepaalde gezeefde fracties samenvoegen. 

De Gipo’s zijn voorzien van topmagneten, weegsystemen, verschillende camera’s en andere snufjes, waardoor verschillende parameters, zoals geproduceerde tonnages, vermogen en alle andere parameters van de motor in realtime geanalyseerd kunnen worden. De installatie wordt op maat gemaakt en staat bekend om zijn robuustheid, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar eersteklas breekinstallaties.

De Gipo Kombi 130 breker is een vergelijkbaar model met een tweedeks nazeef (2 x 5,5 m). Net zoals de Giga 131 heeft dit apparaat een opgebouwd airseparator zuiveringssysteem op alle fracties. De Kombi 130 biedt eveneens uitstekende resulaten en is perfect voor bedrijven die nood hebben aan een betrouwbare en efficiënte breker. Daarbij heeft deze krachtige machine een uitgebreid aanbod aan geavanceerde functies en een zeer gebruiksvriendelijke bediening.

Naast de brekers presenteert GM Recycling ook de Powerscreen Warrior 1800 scalpeerzeef. Deze veelzijdige machine is speciaal ontworpen voor heavy-duty scalpeertoepassingen, zoals het verwerken van rots, mijnafval en afbraak materiaal. Bovendien is de Warrior 1800 goed voor het fijnere zeefwerk, waardoor hij ideaal is voor het zeven van grond. Met zijn gewicht van 30 ton, het compacte ontwerp en het gebruiksgemak is dit apparaat de ultieme keuze voor aannemers, groeve-exploitanten en recyclagebedrijven.

GM Recycling is een gepassioneerd familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte recyclagemachines. Geen holle woorden of loze beloftes; als absolute marktleider voor mobiele brekers van de zwaardere klasse heeft het team een uitgebreide internationale klantenportefeuille met de resultaten om het te bewijzen.

Bovendien biedt GM Recycling naast alle bovengenoemde producten ook tientallen andere recyclagetoepassingen aan. Ontdek alle producten op de stand en aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details