Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Aperçu

Ahlmann Nederland bv

Ahlmann Nederland is een familiebedrijf uit Ammerzoden. Een daadkrachtige en dynamische onderneming met ruim 45 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van machines voor de moderne aannemerij en straatmakerij, voor het loonwerk, voor hoveniers en tuinaanleg, voor boomkwekerijen en in de industrie.

Ahlmann Nederland is sinds 1974 exclusief importeur voor Nederland en België van de unieke Ahlmann zwenkladers. Het Ahlmann-programma is in de loop der jaren uitgebreid en beslaat nu naast de bekende zwenkladers ook telezwenkladers, knikladers, frontladers en telefrontladers, en een ruime, veelzijdige sortering uitrustingsstukken. Een van de onderscheidende producten uit die sortering is de 3-in-1-leveller.

Sinds 2001 is Ahlmann Nederland bovendien importeur (alleen Nederland) van de Franse Mecalac multigrondverzetmachines: de uitkomst voor graven, laden, heffen, hijsen, maaien, klepelen etc. Daarnaast brengt Mecalac inmiddels mobiele- en rupsgraafmachines op de markt, waaronder de MCR-serie: een unieke combinatie van midigraver en schranklader.

BERM-/SLOOTMAAIMACHINES

Voor het onderhoud van beplanting, bermen en sloten brengt Ahlmann Nederland een aantal unieke, maar bovenal veelzijdige machines op de markt. Als basis voor deze machine kan bijvoorbeeld de Mecalac multi-grondverzetmachine 12MTX dienen, maar ook de midigraafmachines 6 en 8MCR of de mobiele graafmachines uit de MWR-serie. Ook een Ahlmann Zwenklader AZ 95f kan als GreenJob machine geleverd worden.

photos d'entreprise

Informations générales

Tout Onderwaard 11
5324 JV Ammerzoden
Nederland
Numéro de téléphone '+31 73 599 77 55 Adresse e-mail info@ahlmann.nl Site web ahlmann.nl

carte

    Stuur ons een bericht