Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Aperçu

Antwerpse Metalen N.V.

Slijtvast en Hoogsterkte staal: hogere productiviteit door superieure verwerkbaarheid

Quard® is slijtvast staal dat speciaal is ontwikkeld om een hogere weerstand tegen slijtage te bieden bij toepassingen in de grondverzetsector, de bouw, mijnbouw en winning van delfstoffen en de recyclingindustrie. Vanwege zijn duurzaamheid is Quard uitermate geschikt voor machines die in zware werkomstandigheden worden gebruikt.

De productlijn Quend® omvat staalkwaliteiten met hoge rekgrens die zijn ontwikkeld voor toepassingen die een laag gewicht en een hoge sterkte vereisen, zoals mobiele kranen of transportmiddelen.

Quenched and Tempered (Q&T) plaatstaal van NLMK Clabecq wordt geproduceerd met behulp van de meest geavanceerde thermische behandelingstechnieken.

Ten behoeve van de staalverwerkende industrie en eindgebruikers zijn de wals -en Q&T lijnen speciaal ontworpen voor de vervaardiging van dunne en brede platen naast de dikkere platen die Clabecq ook produceert.

Quard en Quend zorgen voor een soepele en efficiënte productie in de werkplaats. Ontdek de voordelen van de slijtvaste en hoogsterkte staalkwaliteiten van NLMK Clabecq bij tal van verwerkingsprocessen.

Quard en Quend hebben hun kwaliteiten te danken aan vier onderscheidende factoren:

1. Quard en Quend beschikken over een ongeëvenaarde verwerkbaarheid dankzij de vlakheid, diktetolerantie en oppervlakteconditie
2. Constante homogene staalkwaliteit
3. Een speciaal productieproces voor dunne en brede platen
4. Een flexibel en proactief team

Quard en Quend, precies wat u nodig heeft om de productiviteit van uw werkzaamheden te verhogen!

vidéo d'entreprise

Informations générales

Tout Metropoolstraat 38
2900 Schoten
Numéro de téléphone '+32-3-6456864 Adresse e-mail verkoop@antwerpsemetalen.be Site web antwerpsemetalen.be

carte

    Stuur ons een bericht