Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Atlas Copco

Home of industrial ideas

Atlas Copco staat voor duurzame mobiele lucht-, stroom- en stromingsoplossingen die de bedrijfskosten van klanten verlagen door middel van milieuvriendelijke aandrijvingstechnologie, verbeterde connectiviteit en veelzijdigheid.

Vermindering van de uitstoot en verlaging van het geluidsniveau staan hoog op de agenda van het publiek, de lokale autoriteiten en degenen die bouwmaterieel kopen en gebruiken. Daarom introduceert Atlas Copco innovatieve apparatuur die stiller, groener en kleiner is. Bovendien zijn deze machines multifunctioneel, stil, stoten ze minder C0² uit en worden ze gekenmerkt door hoge prestaties.

Serie 8 compressoren – klaar voor de toekomst

Onze bouwcompressoren zijn nu klaar voor de toekomst. Het hele gamma is uitgerust met motoren die voldoen aan de Stage V-normen en zit vol met nieuwe functies. Van verbeterde brandstofefficiëntie en lagere bedrijfskosten, tot een nieuwe besturing en een verbeterde connectiviteit, en een nieuw tweetolerantieconcept, de nieuwe 8-serie is meer dan alleen maar een update van de emissienormen.

HiLight H6+ – Rustigste lichtmast van de markt

Het nieuwe lid van de HiLight lichtmastfamilie biedt lage bedrijfskosten en een lager geluidsniveau, terwijl de opbrengst van de verlichting wordt vergroot. Dankzij de innovatieve HardHat® -behuizing van Atlas Copco, gemaakt van polyethyleen in plaats van metaal, is de HiLight H6+ ideaal voor gebruik in ruwe omgevingen zoals de bouw, mijnbouw, evenementen en verhuur.  De nieuwe lichtmast is uitgerust met een dimfunctie om ten allen tijde de juiste helderheid te bieden, waardoor tot 40% C02 wordt bespaard en de autonomie wordt uitgebreid tot meer dan 300 uur. De HiLight H6+ reduceert het geluidsniveau aanzienlijk en is met 55dBA op 7 meter de stilste lichtmast op de markt.

Elektrische WEDA onderwatermotorpompen

Atlas Copco biedt een compleet WEDA-assortiment elektrische dompelpompen, inclusief nieuwe oplossingen voor slib- en slurry toepassingen. Het portfolio wordt gecompleteerd met oppervlaktepompen, dit omvat de droge PAS-pompoplossing die veel verschillende toepassingen ondersteunt, bijvoorbeeld in de riolering, stedelijke ontwikkeling en noodsituaties.

Informations générales

Services compresseursgénérateursmâts d'éclairage mobilesOutils (électriques et manuels)Pompes submersibles adresse Brusselsesteenweg 346
3090 Overijse
België
Numéro de téléphone '+32 2 689 05 56 Adresse email [email protected] site Internet atlascopco.com/nl-be
Fabrikant de:
BHS

carte

    Stuur ons een bericht