Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Bronneberg – Recycling machines & Service

Met ruim 70 jaar kennis en ervaring in de recycling industrie is Bronneberg wereldwijd een bekende speler op de recycling markt. Bronneberg ontwikkelt, produceert en reviseert machines voor het recyclen van o.a. schroot, metaal, auto’s, kabels en karton. De machines van Bronneberg lopen uiteen van kleine kabelpellers tot zeer grote schrootpersen en scharen die ijzer- en metaalschroot verwerken. Naast de eigen ontwikkelde machines voert Bronneberg het agentschap voor diverse wereldwijd gerenommeerde merken in de recycling industrie zoals Holmatro, MG Recycling en Forrec Recycling systems.

Nieuwe en gebruikte machines
Bronneberg bouwt vandaag de dag een aantal type voorraad machines, waaronder verschillende type kabelpelmachines en alligator knipscharen. Deze Bronneberg machines zijn onderscheidend op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatieve technieken. Naast deze nieuwbouwmachines, reviseert Bronneberg dagelijks diverse gebruikte machines welke na revisie opnieuw in de markt worden gezet.

Service & Onderhoud
Naast het diverse aanbod van nieuwe en gebruikte recycling machines, biedt Bronneberg totaal service voor de meest voorkomende recycling machines. Of het nu gaat om mechanische, hydraulische of elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden, problemen en/of storingen, de service monteurs van Bronneberg zijn snel ter plaatse en zorgen voor een minimale stilstand van uw machine.

Bronneberg werkt wereldwijd aan een betrouwbaar netwerk van lokale dealers. Door oog te hebben voor nieuwe kansen in nieuwe markten, blijft Bronneberg een naam die garant staat voor totaaloplossingen in de recycling industrie. Wilt u meer weten over Bronneberg? Bent u benieuwd naar de recycling oplossingen die wij u kunnen bieden? Wij verwelkomen u graag in Helmond (NL) voor een persoonlijke kennismaking.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Machines de presse adresse Branchweg 3
5705 DR Helmond
Nederland
Numéro de téléphone '+31 492 591900 Adresse email info@bronneberg.nl site Internet bronneberg.nl

carte

    Stuur ons een bericht