Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

CEBEKO

CEBEKO is uw ideale partner in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines.

Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Sinds 1983 staan wij voor u klaar met deskundig advies waarbij u als klant steeds centraal staat. Wij beschikken over een uitgebreid en compleet machinepark met hoogtewerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij bieden u steeds de beste oplossing.

VERKOOP

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tal van jonge tweedehands machines maken deel uit van ons uitgebreid aanbod. Wij geven steeds persoonlijk advies en voorzien de mogelijkheid om de machine uit te proberen.

Droomt u van een compleet uitgeruste machine? Dan bent u bij CEBEKO aan het juiste adres. We hebben namelijk ook een uitgebreid aanbod aan toebehoren om uw aangekochte graafmachine of wiellader naar eigen wens te personaliseren. We bieden heel wat kwaliteitsmerken aan zoals Yanmar, Cangini, HKS en Gyru-Star. Om u nog beter van dienst te zijn is CEBEKO ook gestart met de productie van een eigen reeks op maat gemaakte attachments.

VERHUUR

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Ons aanbod bestaat uit graafmachines, wielladers, dumpers, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, walsrollen… Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Door onze dag-, week- en maandtarieven kunnen wij u ook steeds de beste prijs geven.

WISSELSTUKKEN

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Als erkende en vakbekwame dealer van Yanmar, MultiOne, Cormidi en Thwaites zijn de meeste originele onderdelen uit voorraad leverbaar.

SERVICE

Merkt u een technisch probleem op? Is uw machine toe aan een onderhoudsbeurt? Dan kunt u onmiddellijk contact opnemen met onze servicedienst.

CEBEKO heeft ruim 35 jaar ervaring en kan met deze opgebouwde knowhow een uitstekende service garanderen. Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Indien een snelle herstelling van het toestel niet mogelijk is, zorgt CEBEKO meteen voor een vervangmachine. U kan er ook voor kiezen om uw machine tot bij ons te brengen voor onderhoud of herstellingen. In ons eigen atelier kan er efficiënt aan uw machine gewerkt worden. Ons team van service-techniekers heeft hier alle nodige onderdelen en uitrusting binnen handbereik.

CONSTRUCTIE

CEBEKO beschikt over een goed uitgeruste constructiewerkplaats voorzien van een zandstraalcabine en spuitcabine. Met de zandstraalcabine kunnen wij elk oppervlak vrijmaken van roest, vuil en vet. Kan uw eigen machine wel een opfrisbeurt gebruiken of wilt u uw nieuw aangekochte machine in uw bedrijfskleur plaatsen? Alles is mogelijk dankzij ons ervaren constructieteam.

Alle tweedehandsmachines worden eveneens voorzien van een grondige onderhouds- en opfrisbeurt. Zo mag u er zeker van zijn dat de machine bij aflevering er weer als nieuw uitziet.

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Attaches rapidesChargeurs articulésChargeuses sur pneuschariots téléscopiquesdumpers/tombereauxéquipements/godetsGraafmachines op rupsgrappins de tri & démolitiongrues sur chenillesmini-pelles/midi-pellesnacelles élévatricespelles sur pneusPlaques d'immatriculationrouleaux vibrantsSociétés de services adresse Bruggestraat 193
8820 Torhout
België
Numéro de téléphone 050214935 numéro de fax 050220196 Adresse email info@cebeko.be site Internet cebeko.be numéro de TVA BE 0455.384.910

carte

    Stuur ons een bericht