Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Fundex Equipment B.V.

Fundex Equipment B.V. ontwerpt, produceert en levert multifunctionele funderingsmachines vanuit Middelburg over de gehele wereld. Ruim 60 jaar ervaring op het gebied van de verschillende funderingstechnieken ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van al onze producten.

Een grote range funderingsmachines zijn verkrijgbaar voor diverse funderingstechnieken in de civiele markt met daarbij behorende accessoires zoals boorkasten, buisklemmen, ring vibratoren en hydraulische aggregaten. Alle aspecten van de machines worden door onze eigen engineeringsafdeling volledig ontwikkeld volgens de laatste technieken. Continue productinnovatie is mogelijk dankzij de nauwe samenwerking met nationale en internationale funderingsbedrijven. De service afdeling bestaat uit zeer ervaren technici die zowel op locatie als via online connectie snelle assistentie kunnen verlenen. Fundex Equipment B.V. is een innovatief en betrouwbaar lange termijn partner voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor de funderingsmarkt.

MAAK KENNIS MET ONZE PRODUCTEN

FUNDERINGSMACHINES

HULP EQUIPMENT

SERVICES

Photos d'entreprise

Informations générales

Services appareils de forageMachines de fondationMarteaux hydrauliquesMonitoringsystèmes GPS adresse Kleverskerkseweg 83
4338 PM Middelburg
Nederland
Numéro de téléphone '+31880155101 Adresse email [email protected] site Internet fundexequipment.com
Fabrikant de:
PALFINGER

carte

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier"]