Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

GR Technics Europe bv

GR technics Europe viert dit jaar zijn 15 jarig bestaan en is dé specialist op vlak van mobiele verlichting, telescopische licht -en cameramasten en hybride systemen. Wij brengen licht en veiligheid op terreinen en bouwwerven.

We zijn best trots op onze eigen ontwikkeling en productie van licht- en cameramasten. Deze STALICO masten zijn compact en solide opgebouwd, uitschuifbaar tot 8,5 meter hoog. Zo kan 1 lichtmast makkelijk een bouwterrein van 2500 m2 verlichten.

Onze klanten? Van haven, industrie, bouwsector, evenementenbusiness, brandweer, politie en pretpark tot verhuurbedrijven. Zij stellen onze kwaliteit, flexibiliteit en service erg op prijs. Ervaar het zelf.

GO GREEN

GR technics gaat voor duurzaamheid en voor CO2-reductie. Met de MOBILE ENERGY STORAGE systemen, leveren we accupacks alsook batterijoplossingen en UPS systemen op maat gemaakt voor ieder project. Met onze innovatieve producten voor verlichting en camerabewaking – o.a. door het gebruik van zonnepanelen – bieden we oplossingen om verantwoord om te gaan met energie en zo milieu én kosten te sparen. De nieuwe generatie mobiele stroomgeneratoren met accupackGR Compact Hybrid kunnen het verbruik van CO2 tot 60% reduceren.

Informations générales

Services mâts d'éclairage mobiles adresse Beemdenstraat 7 b1
2340 Beerse
België
Adresse email [email protected] site Internet gr-technics.be
Fabrikant de:
STALICO

carte

    Stuur ons een bericht