Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Keestrack

Keestrack’s succesvolle strategie op de internationale markten
Dankzij de uitbreiding van het wereldwijde netwerk, investeringen in de productiecapaciteit en verdere ontwikkeling van een steeds meer gediversifieerd productaanbod behoort de Belgische Keestrack-groep vandaag tot een van de sterkst groeiende leveranciers op de internationale verwerkingsmarkt.

Een sterke globale positie
Met in totaal 700 medewerkers verdeeld over vijf productie- en distributiesites evenals 70 verdelers en servicepartners in 52 landen, is Keestrack wereldwijd vertegenwoordigd en kan het bedrijf deze positie consequent verder versterken in groeimarkten.

Het veelzijdige Keestrack-aanbod van mobiele zeef- en breekinstallaties, met 21 modellen verdeeld over zes productreeksen blijft groeien. De voorbije jaren werd duurzaam geïnvesteerd in eigen ontwikkelings- en productiecapaciteit van de kaak-, percussie- en kegelbrekers dat momenteel in alle belangrijke sectoren van de minerale grondstoffen en de recyclagesector wordt ingezet.

Baanbrekende technologie
De buitengewone mobiliteit, dankzij compacte transportafmetingen en het geoptimaliseerde bedrijfsgewicht zijn typerend voor de Keestrack-technologie. We kunnen ook spreken van een echte doorbraak van de hybride aandrijvingen, die Keestrack sinds enkele jaren aanbiedt voor alle zeef- en breekinstallaties. Ongeveer 30% wordt nu als diesel-elektrische uitvoering geleverd, waarvan een deel met de optionele, volledig elektrische plug-inwerking. Het aandeel van de hybride uitvoeringen is voor de zware brekerinstallatiereeksen zelfs gestegen tot 90 procent.

Met de volledige flexibiliteit van de geïntegreerde dieselmotor, bieden de hybride Keestrack-installaties aanzienlijke besparingsmogelijkheden: minder onderhoudskosten, een hogere beschikbaarheid, langere levenscycli, een beperktere milieu-impact en een onmiddellijke verlaging van de energiekosten zijn de belangrijkste voordelen van de uiterst efficiënte elektrische aandrijvingen.

Geïntegreerd machinebeheer
Op basis van realtime gegevens zorgt het satellietgestuurde GPS-communicatiesysteem Keestrack-er reeds vandaag voor een afstandsmonitoring van operationele machines. Elke storing wordt onmiddellijk gemeld, de belangrijke prestatiewaarden (bedrijfsuren, verbruik, brekerinstellingen, productiecapaciteit, enz.) worden permanent gedocumenteerd via een internetgebaseerd gebruikersportaal en dragen zo bij tot een optimalisering van de machinewerking en de operationele onderhoudsorganisatie.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services crusherstapis de chargement adresse Taunusweg 2
3740 Munsterbilzen
België
Numéro de téléphone '+32 89 515851 Adresse email info@keestrack.net site Internet keestrack.com/nl

carte

    Stuur ons een bericht