Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

L. Koreman & Zn. Handelsonderneming BV

Sinds 1935 een betrouwbare partner in de vervangingsmarkt

Sinds de oprichting in 1935 heeft L. Koreman & Zn. Handelsonderneming BV zich geconcentreerd op in- en verkoop en vervanging van slijtmaterialen. Begonnen met loopvlakvernieuwing van auto- en vrachtwagenbanden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner met een veelzijdig productgamma in de vervangingsmarkt voor zand-, grind-, breek-,  zeef-, milieu- en recyclingindustrie.

Gerenommeerde handelspartners

Koreman vertegenwoordigt diverse gerenommeerde handelspartners. Onze producten, zowel nieuw als gebruikt, kunnen door hun specifieke eigenschappen precies afgestemd worden op uw wensen. Voor onze producten zijn er duizenden toepassingsmogelijkheden. Kostenbesparing door minimalisering van slijtage, minder onderhoudswerkzaamheden en verbetering in het arbeidsproces is het resultaat. Koreman levert doorgaans specifiek afgestemd op het inzetgebied van de klant.

Koreman, de brug tussen probleem en oplossing

Wij hechten bijzonder veel waarde aan vakkundig advies en korte communicatielijnen. Onze vertegenwoordigers kunnen ter plaatse zowel probleem als oplossing bespreken. Ook op ons kantoor te Maastricht vindt u steeds de juiste vakkundige medewerker. Door nauw contact met onze klanten vernemen wij of onze producten voldoen aan de gestelde eisen. De indrukwekkende kracht van onze producten blijkt uit de jarenlange inzet onder vaak extreme omstandigheden.

Deze kracht biedt perspectief voor toekomstige ontwikkelingen.

Bekijk hier onze video’s! (Klik of scan de QR code)

Informations générales

Services concasseurs (mobiles)Contrôle des poussièrescribles adresse Galjoenweg 37
6222 NS Maastricht
Nederland
Numéro de téléphone '+31 (0) 43 362 40 40 site Internet lkoreman.com
Dealer de:
DETAZOONTJESDEKA

carte

    Stuur ons een bericht