Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Pacton Trailers BV

PACTON TRAILERS INNOVEERT IN MAATWERK VOOR DE BOUW

Pacton Trailers ontwikkelt, produceert en levert een grote diversiteit aan getrokken bouwmaterieel. De bekende Nederlandse trailerbouwer staat bekend om de hoge kwaliteit in maatwerk opleggers. Voor de bouw- en gww-sector biedt Pacton een aantrekkelijk pakket aan klantspecifieke mogelijkheden.

De engineers van Pacton Trailers zijn continue bezig met het (door)ontwikkelen van producten. Het nóg verder reduceren van het gewicht is bijvoorbeeld een continue aandachtspunt. Alsook de toepassing van hoogwaardige (anti-slip) vloeren en optimale ladingzekering, volgens erkende certificering.

Om de kwaliteit en de planning optimaal te beheersen, vinden engineering en productie geheel in de eigen fabriek te Ommen plaats. Opvallend is dat het brede aanbod van Pacton Trailers vele eigen niches bevat. Dat geldt voor zowel het merk Pacton, als de eigen merken Floor en Kennis.

Breed aanbod

De Kennis kraantrailers van Pacton worden uitsluitend in de bouwsector ingezet. Echter ook trailers met open laadbak én schuifzuilopleggers worden veelvuldig door Pacton geleverd voor het transport van bouwmaterialen. De recent ontwikkelde Pacton binnenlader – voor het verticale transport van volumineuze, prefab betondelen – is een heel recent voorbeeld van de innovatiekracht van Pacton.

Onder de merknaam Kennis worden kraanopleggers geproduceerd. Deze zijn standaard uitgerust met een verzwaard assenstel en voorzien van één of twee stuurassen voor eenvoudig manoeuvreren op krappe bouwplaatsen. Er zijn twee types kraanoplegger: de chassisloper of de randloper. De laatste heeft een breder kraanspoor, waardoor de oplegger bij het gebruik van de kraan stabieler is. De kraanoplegger kunnen t/m 50 ton/meter aangeboden werden. Desgewenst kunnen lichtgewicht versies worden geproduceerd voor kranen t/m 20 ton/meter. Deze zijn goed voor bijna tien procent gewichtsbesparing bij vergelijkbare specificatie.

Floor

Onder de merknaam Floor produceert Pacton Trailers speciale heavy-duty opleggers en aanhangwagens, gericht op de nichemarkten binnen bepaalde sectoren. Zo bestaat het Floor-aanbod uit onder meer (container)aanhangwagens, distributieopleggers, (uitschuifbare) heavy-duty semi-diepladers en vlakke opleggers en gestuurde kraantrailers.

Pacton is met name bekend van de schuifzeilenopleggers. Die zijn er in vele varianten, maar altijd met een robuuste opbouw. De vele opties zorgen ook hier voor een trailer die maximaal is toegespitst op zijn inzet.

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Opleggers / trailers / diepladersRemorques adresse Strangeweg 1
7730 AB Ommen
Nederland
Numéro de téléphone '+31 529 459 500 Adresse email [email protected] site Internet pacton.eu numéro de TVA NL821092662B01
Fabrikant de:
FLOORTOYO

carte

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier"]