Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Pulvi

Bij ons kunnen bedrijven terecht voor een ruim aanbod aan diensten inzake stofbeheersing. We hebben een eigen ontwikkeld en gepatenteerd systeem voor innovatieve stofbestrijding.

Ons doel is om de stofontwikkeling en -verspreiding op een duurzame en efficiënte manier te beheersen, te optimaliseren en te automatiseren.

We ontwikkelden een innovatief vernevelingssysteem dat, in vergelijking met bestaande mistkanonnen en beregeningssystemen, het waterverbruik drastisch doet dalen en het te controleren luchtvolume maximaliseert. Van enige vorm van werkbelemmering is geen sprake meer. Het systeem heeft nog veel andere voordelen.

  • Drastische daling van het waterverbruik
  • Geen werkbelemmering meer
  • Gebruik van kanaal- of regenwater
  • Maximaal bereik/volume/oppervlakte
  • Lage energiekost
  • Beperking van het afvalwater
  • Minimaal vochtgehalte in de stoffractie
  • Geen additionele turbulentie dus minder stofontwikkeling

Davy De Baere en zijn team zijn de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde op vlak van vernieuwende industriële technieken. Samen bouwden we een stevige reputatie op inzake stofbeheersing. Sinds het najaar van 2018 varen ze verder onder een nieuwe vlag, Pulvi cvba, en specialiseren ze zich verder in dit marktsegment.

Pulvi biedt oplossingen voor een efficiënte beheersing van de stofverspreiding op uw site. Al onze medewerkers beschikken over een goede materiaalkennis en hebben een neus voor creatieve, ecologische oplossingen. Elk project start met een grondige analyse van de problematiek. Zo kunnen we u steeds een oplossing op maat aanbieden.

Bij Pulvi staat de klant centraal, van initiële analyse van de stofverspreiding op uw site, tot de installatie van ons innovatief stofbeheersingssysteem en het onderhoud nadien. Kwalitatieve, creatieve oplossingen met een persoonlijke aanpak zijn hierbij steeds de rode draad.

Bent u dus op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om het stof op uw site onder controle te krijgen? Kijk dan eens op pulvi.eu en neem contact met ons op.

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Contrôle des poussières adresse Vrombautstraat 121
9900 Eeklo
België
Numéro de téléphone '+32 (09)228 66 59 Adresse email [email protected] site Internet debaere-installations.be
Fabrikant de:
MIXTRON

carte

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier"]