Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Tele Radio Benelux B.V.

Tele Radio ‘Expert op gebied van draadloze afstandsbedieningen’

Met meer dan 60 jaar aan ervaring hebben we solide kennis en ervaring van radiografisch bediende systemen voor industriële toepassingen. Onze universele draadloze systemen zijn te vinden bij procesbesturing, in de offshore, bij geautomatiseerde toegangssystemen, in de scheepvaart, bij de bediening van kranen en lieren etc. De radiografische bediende systemen van Tele Radio dragen bij aan een efficiëntere en veiligere werkomgeving.

Draadloze oplossingen op maat

Tele Radio doet zelf al het onderzoek en de ontwikkeling van producten. Hierdoor hebben we behoorlijk veel kennis en ervaring van radiografisch bediende systemen. Onze missie is ‘nooit nee te zeggen’ wanneer het mogelijk is om aan uw behoeften te voldoen; ons doel is om draadloze systemen te bieden die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing.

Gecertificeerd

Als enige in Nederland voorzien van het officieel, extern gecertificeerde SIL3, PLd en PLe veiligheidsniveau. Robuuste en betrouwbare systemen met geavanceerde software voor eenvoudige installatie, een hoge mate van flexibiliteit en instelbare gebruiksparameters. Met recht: safe, smart, strong.

Maatwerkoplossingen

ISO gecertificeerd

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

Services guidage d'engin adresse Jadestraat 9
2665 NS Bleiswijk
Nederland
Numéro de téléphone 0704194120 Adresse email info@teleradio.nl site Internet teleradio.nl numéro de TVA NL808545036B01
Fabrikant de:
PACTON

carte

    Stuur ons een bericht