Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

Vandaele Machinery

Vandaele Machinery is de specialist in het verkopen van grondverzetmachines en stroomgeneratoren.  Wij zijn de grootste JCB verdeler van de Benelux en importeur van HIMOINSA stroomgeneratoren.

Ons uitgebreid gamma grondverzetmachines bestaat uit graafmachines, verreikers, wielladers, schrankladers, compactladers, knikladers, minigraafmachines en werfdumpers.

Behalve voor grondverzetmachines, kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan toebehoren of aanbouwdelen zoals graafbakken, schepbakken, vorken, sorteergrijpers, breekhamers, borstels, kernboormachines en nog veel meer!

Ons gamma HIMOINSA generatoren bestaat uit generatoren op diesel of gas.  De generatoren worden tijdelijk ingezet, permanent of doen dienst als noodgeneratoren.  Onze lichtmasten zijn verkrijgbaar op wielen of op skid, voorzien van steunpoten en uitschuifbare mast.

De stroomgeneratoren en mobiele verlichting van HIMOINSA zijn wereldbekend.

Daarnaast staan wij ook in voor onderhoud en herstellingen in onze werkplaats of op de werf.  Voor al deze diensten kunt u rekenen op een toegewijd team van 35 medewerkers.

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, servicewagens en 2000m² showroom.

Photos d'entreprise

Vandaele Machinery

Vandaele Machinery

Informations générales

Services appareils de forageAttaches rapidesbrise-rochesbulldozerschargeurs sur chenilleschargeuses compactesChargeuses sur pneuschariots téléscopiquesdumpers/tombereauxéquipements/godetsgénérateursGraafmachines op rupsgrappins de tri & démolitiongrues de manutentionmarteaux piqueursmâts d'éclairage mobilesmini-pelles/midi-pellespelles sur pneusplaques vibrantes et compacteursrouleaux vibrantstiltrotateursTracteurs adresse Stationsstraat 128
8780 Oostrozebeke
België
Numéro de téléphone '+32 (0)56 67 40 11 Adresse email info@vandaele-machinery.be site Internet vandaele-machinery.be
Importeur de:
IFOR WILLIAMS

carte

    Stuur ons een bericht