Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Aperçu

Vandaele Machinery

Vandaele Machinery is de specialist in het verkopen van grondverzetmachines en stroomgeneratoren.  Wij zijn de grootste JCB verdeler van de Benelux en importeur van HIMOINSA stroomgeneratoren.

Ons uitgebreid gamma grondverzetmachines bestaat uit graafmachines, verreikers, wielladers, schrankladers, compactladers, knikladers, minigraafmachines en werfdumpers.

Behalve voor grondverzetmachines, kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan toebehoren of aanbouwdelen zoals graafbakken, schepbakken, vorken, sorteergrijpers, breekhamers, borstels, kernboormachines en nog veel meer!

Ons gamma HIMOINSA generatoren bestaat uit generatoren op diesel of gas.  De generatoren worden tijdelijk ingezet, permanent of doen dienst als noodgeneratoren.  Onze lichtmasten zijn verkrijgbaar op wielen of op skid, voorzien van steunpoten en uitschuifbare mast.

De stroomgeneratoren en mobiele verlichting van HIMOINSA zijn wereldbekend.

Daarnaast staan wij ook in voor onderhoud en herstellingen in onze werkplaats of op de werf.  Voor al deze diensten kunt u rekenen op een toegewijd team van 35 medewerkers.

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, servicewagens en 2000m² showroom.

photos d'entreprise

Informations générales

Tout Stationsstraat 128
8780 Oostrozebeke
België
Numéro de téléphone '+32 (0)56 67 40 11 Adresse e-mail info@vandaele-machinery.be Site web vandaele-machinery.be
Importeur VAN:
IFOR WILLIAMS

carte

    Stuur ons een bericht