Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bestel de nieuwe rijmotoren voor jouw machine voortaan online op www.fargo-drives.com!

Bestel de nieuwe rijmotoren voor jouw machine voortaan online op www.fargo-drives.com!

De rijmotoren van jouw machine leveren zo’n zwaar werk dat ze waarschijnlijk niet de gehele levensduur van je machine meegaan. Ben je op zoek naar een alternatieve rijmotor? Op de Fargo Drives webshop kun je vanaf vandaag rijmotoren voor jouw machine direct zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen. Bestel je een voorradige rijmotor voor 15:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog!

Fargo Drives levert, naast rijmotoren, ook onderdelen voor rijmotoren. Het kan namelijk voorkomen dat enkel één onderdeel van je rijmotor versleten is, terwijl de andere onderdelen van je rijmotor wel nog goed werken. Hierdoor kan het voordeliger zijn om enkel dit onderdeel te vervangen. We bieden sungears, motor shafts en life time seals voor rijmotoren op onze webshop. Twijfel je wat de beste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven je graag advies.

Slimme zoekmachine

Je kunt op drie manieren zoeken naar de juiste rijmotor voor jouw machine via de slimme zoekmachine op de webshop:

  • Op basis van het OEM nummer van je rijmotor;
  • Op basis van het merk & type van jouw machine;
  • Op basis van de afmetingen van je rijmotor.

Door gebruik te maken van één van deze zoekmethoden vind je altijd wel de rijmotor die zeker op jouw machine past.

Topmerken

Op de webshop bieden we rijmotoren van ons eigen merk Fargo Drives, maar ook van andere topmerken, waaronder de merken Doosan en Bonfiglioli. Met dit grote aanbod aan rijmotoren zorgen wij ervoor dat jij nooit lang op je rijmotor hoeft te wachten.

10% korting bij aankoop van een tweede rijmotor

Wanneer je twee rijmotoren bestelt op onze webshop, profiteer je standaard van 10% korting. Bij Fargo Drives raden wij altijd aan om twee rijmotoren tegelijk te bestellen. Wanneer één rijmotor van je machine namelijk aan vervanging toe is, is de kans groot dat de rijmotor aan de andere kant van je rijwerk ook bijna vervangen moet worden. Het aanschaffen van twee rijmotoren voorkomt dat je machine over een tijdje weer stil komt te staan doordat de andere rijmotor versleten is.

Daarnaast zorgt het vervangen van twee rijmotoren tegelijk ervoor dat er geen snelheidsverschil ontstaat tussen de twee rijmotoren. Een nieuwe rijmotor loopt namelijk altijd op een iets ander tempo dan de huidige rijmotor, die al een tijdje meegaat.

Dé specialist in rijmotoren

Fargo Drives is onderdeel van Verhoeven. Verhoeven is gespecialiseerd in grondverzetmachines, rubbertracks, uitrustingsstukken en rijwerk. Doordat de vakmensen van Verhoeven International steeds meer kennis en ervaring kregen op het gebied van volledig operationele rupsonderstellen en de vraag hiernaar steeds groter werd, is in 2009 VTS Track Solutions opgericht. En naar aanleiding daarvan is later Fargo Drives opgericht, dat onderdeel is van VTS Track Solutions. Fargo Drives is speciaal opgericht voor rijmotoren voor rupsonderstellen.

Fargo Drives heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de branche, waardoor we beschikken over enorm veel kennis. Deze kennis willen we graag delen. Daarom kun je naast het bestellen van (onderdelen voor) rijmotoren, ook blogs en video’s vinden op de Fargo Drives website. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogposts en interessante video’s? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details