Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Een nog betere klantenservice en kwaliteit dankzij strategisch partnership

Een nog betere klantenservice en kwaliteit dankzij strategisch partnership

2024 is nog maar pas gestart en CEBEKO heeft al groot nieuws: vanaf heden is het familiebedrijf uit Torhout officieel dealer van MAGNI voor West- Vlaanderen.

MAGNI is vooral bekend als de Italiaanse leverancier van (roterende) verreikers, maar heeft ook schaarliften & hoogwerkers in het gamma. Verreikers zitten bij de familie MAGNI in het bloed. Reeds in 1980 werd de eerste Europees gepatenteerde verreiker ontworpen door Riccardo Magni. Vooraleer Riccardo in 2013 Magni Telescopic Handlers oprichtte, had hij ruim 30 jaar ervaring opgebouwd in de wereld van vaste & roterende verreikers. 

Sinds 2013 heeft MAGNI al een hele weg afgelegd: de kinderen Carlo, Eugenio, Carlotta & Chiara kwamen in het bedrijf. In de eerste jaren lag de focus vooral op hun thuismarkt Italië, maar al snel volgde de interesse uit andere landen & werelddelen. In 2021 werd Magni Benelux opgericht.  Ondertussen is MAGNI actief op een indrukwekkende state of the art site van 20 hectare.

In België werd MAGNI snel opgemerkt door verschillende verhuurbedrijven. Gestuwd door de groeiende rental business werd MAGNI al snel een vaste waarde in het huurlandschap van België. Om echter ook de vele eindklanten van verreikers, schaarliften & hoogwerkers te kunnen bedienen wordt er nu ook werk gemaakt van een dealernetwerk. Dit was dan ook een van de hoofdredenen waarom de samenwerking tussen CEBKEO & Magni Benelux werd aangegaan. 

Met het nieuwe pand kan er optimaal voldaan worden aan de toenemende vraag naar bouw- en grondverzetmachines.

Sky-high experience, groundbreaking trust. “Onze slogan omschrijft eigenlijk alles waar wij voor staan als bedrijf. Jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze klanten liggen aan de basis van onze sterke reputatie. Dit verwachten we ook van onze leveranciers. Tijdens fabrieksbezoeken ervaarden we meteen vele, gelijklopende normen & waarden tussen CEBEKO en MAGNI”, glundert sales director Dieter Bolle. “Familiale sfeer, respect, betrokkenheid, klantgerichtheid & kwaliteit zijn maar enkele kernelementen die bij beide bedrijven hoog in het vaandel worden gedragen.” 

Voor CEBEKO is het een volgende stap in de ontwikkeling, na de verhuis naar een volledig nieuwe site in september 2023. De nieuwbouwsite, gelegen op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout, biedt in totaal 16.500 m² aan mogelijkheden. 

Met het nieuwe pand kan er optimaal voldaan worden aan de toenemende vraag naar bouw- en grondverzetmachines. “Onze verhuurafdeling heeft voortaan een eigen gebouw met ruimte voor onderhoud, kleine herstellingen, een stoomplaats en een tankvoorziening. Zo kan er snel en efficiënt gewerkt worden voor het klaarzetten van de huurmachines en kunnen wij kort op de bal spelen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. Het tweede gebouw biedt onderdak aan de burelen, een ruime toonzaal, de serviceafdeling, het magazijn én de constructieafdeling. “Daarnaast hebben we ook oog voor duurzaamheid. Zo is de nieuwbouw uitgerust met geothermie en ook zonnepanelen.”

In het najaar zal CEBEKO de deuren openzetten om trots hun nieuwbouwsite aan de wereld voor te stellen. Meer informatie volgt er binnenkort via alle social media-kanalen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details