Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Gerenommeerde Duitse verhuurder van bouwvoertuigen strijkt neer in België
Met de nieuwe vestigingen in Büllingen (België) en Weiswampach (Luxemburg) biedt het Duitse bedrijf uit Alsdorf nog betere voorwaarden voor een snelle levering van voertuigen

Gerenommeerde Duitse verhuurder van bouwvoertuigen strijkt neer in België

Met zijn nieuwe dochterondernemingen in Büllingen (België) en Weiswampach (Groothertogdum Luxemburg) biedt het Duitse bedrijf uit Alsdorf zijn klanten de beste voorwaarden voor een snelle levering van voertuigen.

EASY RENT truck & trailer staat voor flexibele oplossingen voor korte of lange termijn verhuur, leasing en huurkoop van voertuigen gemaakt door topfabrikanten. Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers en diepladers ‐ klanten kiezen uit een gevarieerd aanbod van bedrijfsvoertuigen.

Het verhuurproces is heel eenvoudig en snel. EASY RENT truck & trailer heeft daarom voor elke uitdaging op de bouwplaats het ideale aanbod. Zelfs met moeilijke en speciale vereisten, zal de klant in de EASY RENT truck & trailer vloot een of meer voertuigen vinden die aan de specifieke behoeften en wensen voldoen.

Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers, klanten kunnen steeds kiezen uit een gevarieerd aanbod van bedrijfsvoertuigen.

Dankzij de jarenlange ervaring en een sterk netwerk met gerenommeerde partners kunnen klanten op locatie genieten van eersteklas service en de beste kwaliteit. “Met name bij extreme en buitengewone vereisten omvat ons wagenpark passende oplossingen”, klinkt het bij EASY RENT. “Ons vakkundig team doet er steevast alles aan om te beantwoorden aan de eisen van onze klanten. Dankzij onze ervaring en onze eigen kwaliteits- en servicevereisten bieden wij zowel bij verkoop als bij verhuur buitengewoon goede voertuigen aan. Daarnaast kunnen we ook teren op een uitstekend partnernetwerk, waardoor onze klanten kunnen profiteren van de nodige flexibiliteit en snelheid.”

Het volledige gamma vindt u op www.easy-rent.eu.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details