Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
100 % meer power

100 % meer power

Na de lancering van vier nieuwe modellen in 2018 introduceert Brokk wederom een nieuwe machine. Met de nieuwe Brokk 70 kan je op een veilige, machinale en efficiënte manier slopen in zeer nauwe ruimtes. De machine, met dubbel zoveel sloopkracht als zijn voorganger, wordt geleverd met de innovatieve Brokk SmartPowerTM-technologie en een nauwkeurig hydraulisch systeem.

Deze kleinste slooprobot ter wereld benadrukt de technische vooruitgang van Brokk in het afgelopen decennium. De innovatieve elektrische aandrijving van Brokk SmartPowerTM verhoogt het vermogen van 5,5 kW naar 9,8 kW en maakt de slooprobot twee keer zo krachtig als zijn voorganger. Alles bij elkaar leidt dit tot een toename van meer dan 100 % in sloopkracht ten opzichte van de Brokk 60.

De combinatie van Brokk SmartPowerTM-technologie en het verbeterde hydraulische ontwerp van Brokk leidt tot vlottere en preciezere bewegingen, waardoor de machine nauwkeuriger en sneller werkt dan ooit. Bovendien zorgen het krachtigere hydraulische systeem en de vernieuwde mechanica dat de machine zwaardere en krachtigere aanbouwdelen kan dragen en hanteren.

Nieuwe aanbouwdelen
De Brokk 70 wordt geleverd met een aantal nieuwe aanbouwdelen. De nieuwe Brokk BHB105 hamer weegt meer dan 100 kg en kan geleverd worden met vooruitstrevende functies zoals waterverneveling om stof te onderdrukken en externe koeling door perslucht voor werken bij hogere omgevingstemperatuur. De nieuwe Brokk BDC40 is de eerste frees voor het kleinste segment van slooprobots, terwijl de nieuwe Brokk G32 sloop-sorteergrijper het gereedschap bij uitstek voor een ontmanteling is.

Compact
Toch behoudt de Brokk 70 dezelfde uiterst compacte afmetingen als zijn voorganger. Het totaalpakket aan kracht en technologie zorgt voor een gewicht van amper 560 kg. De machine past door de smalste deuropeningen en kan worden vervoerd in een gewone personenlift. En nog belangrijker: hij werkt nog steeds op een elektrische aansluiting met stekkers van 16 ampère.

“De Brokk 70 brengt de verhouding tussen vermogen en gewicht van slooprobots naar nieuwe hoogten, mogelijk gemaakt door de unieke Brokk SmartPowerTM-technologie. Met zijn compacte afmetingen is het echt een machine die alle nood aan handmatig sloopwerk wegneemt,” zegt Martin Krupicka, CEO van de Brokk Groep. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details