Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Al 30 jaar dé machinespecialist voor dealers en aannemers
Met vijftien assortimentsgroepen dekt ABM zo ongeveer alle benodigdheden af waar behoefte aan is in bouwnijverheid, tuinbouw en bij technische en overheidsdiensten.

Al 30 jaar dé machinespecialist voor dealers en aannemers

Alle Bouw Machines is een gekend bedrijf, dat dealers en aannemers al drie decennia lang voorziet van de juiste machines en accessoires. Het werkterrein van het bedrijf uit Londerzeel is geheel België en Luxemburg en wie op de website rondkijkt, kan zelf ervaren hoe omvangrijk het aanbod is.

Met vijftien assortimentsgroepen dekt ABM zo ongeveer alle benodigdheden af waar behoefte aan is in bouwnijverheid, tuinbouw en bij technische en overheidsdiensten. Bij het uitgebreid gamma machines zien we twaalf vooraanstaande merken (zie kadertekst), waarvan ABM in de Belux de exclusieve importeur/distributeur is. “Deze merken werden gekozen binnen de ABM-filosofie om u en uw klant een betrouwbaar toestel aan te bieden aan een schappelijke prijs. Bouwmachines die een meerwaarde bieden en waarop uw klant kan vertrouwen tijdens zijn beroepsactiviteiten. Onze ervaren mensen denken met u mee en willen een positieve impact hebben op uw onderneming.”

General Manager Veerle Vertongen: “Alle Bouw Machines staat alom gekend voor zijn importeurschap van belangrijke merken in onze sector. Daar zijn wij terecht trots op.”

General Manager Veerle Vertongen vertelt verder: “Wij proberen ons gamma voortdurend uit te breiden met kwalitatief hoogstaande merken. Wij kiezen voor merken die op innovatie focussen en daarmee een belangrijk marktaandeel kunnen claimen. Alle Bouw Machines staat alom gekend voor zijn importeurschap van dergelijke belangrijke merken in onze sector. Daar zijn wij terecht trots op.”

Service en kwaliteit

Met enkel verhuren en verkopen word je niet meteen een gekende naam. Minstens zo belangrijk zijn service en kwaliteit.
Door de diepgaande productkennis van de regelmatig bijgeschoolde medewerkers wordt standaard getracht, om de panne en/of problemen van de klant op voorhand tot een minimum te beperken. En gaat er toch iets mis, dan kan de klant altijd terugvallen op de ervaren onderhouds- en hersteldienst in de moderne werkplaats.

ABM kan daarnaast met zichtbare trots melden, aldus Veerle, dat het bedrijf in het bezit is van het ISO9001:2015 certificaat, één van de minimum gestelde vereisten binnen de organisatie. Dit certificaat is ook van toepassing op de verhuur, import en export, opslag en logistiek, onderhoud en service alsmede voor de belangrijke dienst naverkoop van bouwmachines.

De medewerkers van ABM geven graag persoonlijk advies – Kris Van Praet: “Wij denken mee en willen positieve impact hebben.”

Webshop en verhuur

Belangrijke pijlers onder het succes van ABM zijn de webshop en de verhuurafdeling. ABM volgt de sector op de voet en streeft continu naar een aangepast aanbod. Zo is er al een breed assortiment aan producten om stofvrij te werken en zijn steeds meer emissievrije machines beschikbaar. Twee keer per jaar verschijnt een promotiefolder met toppers en nieuwigheden. De webshop levert stockproducten vlot: vóór 14.00 uur besteld, is binnen 24 uur geleverd. Voor de overige (te bestellen) producten gelden andere leveringstijden.

Veerle heeft nog een nieuwtje: om gebruiksgemak, overzichtelijkheid en eenvoud verder te verbeteren, wordt volgend jaar een geheel vernieuwde webshop gelanceerd.

ABM beschikt over een breed verhuurgamma en kan als grote speler in de sector scherpe huurtarieven aanbieden. Daarbij wordt met flexibele huurtermijnen gewerkt. Ook bij de verhuur wordt de klant met professioneel advies geholpen, daarvoor staat de jarenlange ervaring en know how van de medewerkers garant.

Aanhangwagens

Tot slot: wist u dat ABM als regionale dealer van het gekende Nederlandse merk Saris ook aanhangwagens verkoopt en verhuurt, met de focus op de professionele gebruiker. De machinetransporter, kipper en plateau-aanhangwagen zijn daarbij de toppers.     


Exclusief importeur/distributeur van vooraanstaande merken

Alle Bouw Machines is exclusief importeur/distributeur in de Belux van deze twaalf vooraanstaande merken:

 • Mikasa: dé Japanse specialist in grondverdichtingsmachines.
 • Keeroo: De egalisatieschuif kan ondergronden van zand (bestratingen), grind (paden) egaliseren en bij tuinaanleg de aarde egaliseren en graszaad inharken.
 • Hamevac: Nederlandse leverancier van vacuüm tegeltillers & hijsunits.
 • Beton Trowel: volledig gamma betonverdichtings- & afwerkmachines.
 • Lievers: betonverdichtings- & afwerkmachines.
 • Elektromaat: werf- en stroomverdeelkasten.
 • Cedima: Duitse kwalitatieve diamantgereedschappen & -machines.
 • Multiquip: dwangmengers & vloerzaagmachines.
 • Alfix: Duitse steigersystemen, waaronder multidirectionele steigers, kadersteigers, tijdelijke daken en trappentorens. ABM focust zich voornamelijk op de multidirectionele steigers.
 • Alitrak: accudumpers (emissievrij!).
 • Mace Industries: robuuste transportbanden voor de bouwsector.
 • Powermoon: (innovatieve) LED werfverlichting (ballonverlichting).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details