Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Belgische verdeler en Chinese machinebouwer vinden elkaar
Met de zeer lange traditie van beide bedrijven worden continuïteit en de gekende Power of Service gegarandeerd.

Belgische verdeler en Chinese machinebouwer vinden elkaar

Firma Beel en XCMG slaan de handen in elkaar. XCMG (Xuzhou Construction Machinery Group Co, Ltd.) werd opgericht in 1943. Sindsdien staat XCMG in de voorhoede van de Chinese bouwmachine-industrie en heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste, invloedrijkste en meest concurrerende ondernemingsgroepen van de binnenlandse industrie met de meest complete productvariëteiten en -series.

XCMG is toegewijd aan zijn kernwaarde ‘grote verantwoordelijkheden nemen, handelen met groot moreel besef en grote prestaties leveren’ en zijn bedrijfsgeest van ‘streng, praktisch, vooruitstrevend en creatief’ om zijn uiteindelijke doel te bereiken, namelijk een toonaangevende onderneming van wereldklasse worden die in staat is echte waarde te creëren.

Om de groei te bestendigen en de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten te kunnen blijven garanderen zal Firma Beel naast het gamma Hitachi minikranen een 2e merk minikranen verdelen met name XCMG.

Om de groei te bestendigen en de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten te kunnen blijven garanderen zal Firma Beel naast het gamma Hitachi minikranen een 2e merk minikranen verdelen met name XCMG.

“Hiervoor hebben we een exclusieve overeenkomst afgesloten met het bedrijf XCMG, wereldwijd de 3e grootste leverancier van grondverzetmachines”, klinkt het bij Firma Beel. “Dit bedrijf met Europese zetel en R&D afdeling in Düsseldorf (Duitsland) is in 183 landen actief met 38.000 werknemers, 14 fabrieken en 6000 service punten.”

Met de zeer lange traditie van beide bedrijven (XCMG 1943 – Firma Beel 1932) worden continuïteit en de gekende Power of Service gegarandeerd. XCMG is daarbij een kwaliteitsvolle partner die ons groeiverhaal in België verder ondersteunt.

Firma Beel zal met ingang van 1/1/2023 de verdeling van dit materiaal voor haar rekening nemen. Er werden diverse types kranen in het gamma opgenomen. Deze zijn vlot leverbaar uit voorraad. Alle XCMG minikranen worden standaard met 5j garantie/10.000u geleverd. Firma Beel: “We richten ons vooral op de verkoop van minigravers en verdichtingsmachines.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details