Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bergerat Monnoyeur Belgium op Matexpo van 11 tot en met 15/09/2019 Diversificatie en spitstechnologie

Bergerat Monnoyeur Belgium op Matexpo van 11 tot en met 15/09/2019 Diversificatie en spitstechnologie

Wat kan je verwachten van Bergerat Monnoyeur Belgium en Caterpillar tijdens Matexpo 2019? Heel wat! Denk alvast paving, compacte machines, toptechnologie, verhuur en energieproductie. Afspraak dus op onze stand nr. B01 waar onze medewerkers je kennis laten maken met onze innovatieve aanpak!

Naast onze beroemde wielladers en graafmachines speelt Bergerat Monnoyeur Belgium in op groeiende sectoren zoals wegenbouw, recyclage, mijnbouw, sloop, spoorwerken, vuilstorten, overslag en industrie. Hiermee volgen we een algemene maatschappelijke evolutie in het teken van duurzaamheid en zorg voor het milieu zonder aan kwaliteit of rendement in te boeten.

De markt en investeringen evolueren volop en anno 2019 gaat het over meer dan de verkoop van machines alleen. Onze BM Rent-verhuurafdeling werd opgericht als antwoord op een nieuw type vraag naar huurmachines in het kader van specifieke projecten op korte en lange termijn. Als exclusieve dealer van Caterpillar houden we de vinger aan de pols van de markt. Daarom werd deze stijgende trend naar meer wegenbouw, recyclage, sloop of nog compacte machines ook in de BM Rent- verhuurvloot doorgetrokken.

Rewriting The Rules

Paving groeide het afgelopen jaar uit tot een van de zwaargewichten binnen het Bergerat Monnoyeur Belgium-aanbod. Alle machines zijn naar goede gewoonte voorzien van betrouwbare Cat-toptechnologie voor meer werkcomfort en productiviteit. Interessante voorbeelden van deze trend zijn onze AP555F, een middelgrote asfalteermachine of nog onze nieuwe asfaltverdichters. Zin om het allemaal met eigen ogen te zien? Zak dan zeker af naar onze Matexpo-stand.

Caterpillar staat bij het grote publiek bekend voor de enorme – gele – machines en off-highway trucks van de mijnsector. Maar de markt evolueert en heeft nu vele facetten. Naast onze reuzen zijn de kleine(re) machines aan een opmars bezig en dus gaat Bergerat Monnoyeur Belgium helemaal voor de compact-trend. Neem nu ons gamma Next Generation hydraulische minigravers die een heuse booming business zijn. Klein, betaalbaar, rentabel, aanpasbaar en multi-inzetbaar: niets dan troeven!

Innovatie alom dus die je dit jaar opnieuw op onze stand kan ontdekken. In de klasse van 1 tot 2 ton alleen al lanceert Caterpillar maar liefst vijf nieuwe minigravers: de 301.5, 301.6, 301.7 CR, 301.8 en 302 CR. Bedieningscomfort en onderhoudsvriendelijkheid typeren dit gamma met joystickbesturing, naar achter kantelbare cabines voor een handiger onderhoud en zelfs een cruise control. Kortom, Cat is en blijft de referentie die niet bij de pakken blijft zitten.

Eneria

Ook onze divisie Eneria volgt deze marktevoluties op de voet. Op onze stand kan je terecht voor onze laatste innovaties inzake Stage V-emissietechnologie van Cat- generatoren en de milieuvriendelijke XQP-generatoren (voor verkoop, leasing of verhuur). Andere blikvanger is de Cat Connect-monitoring van de assets voor een permanent en optimaal rendement. Ook hier staat de innoverende aanpak van onze experts in het teken van duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsgemak.

Jobs

Bergerat Monnoyeur Belgium is steeds op zoek naar technisch, administratief en commercieel talent. Ook daarvoor zit je ook goed op onze stand want naast een overzicht van al onze vacatures kan je er terecht voor info over werken bij ons. Zin om een nieuwe wind door je carrière te laten waaien? Kom dan zeker naar onze stand, ontdek onze wereld, laat je contactgegevens achter en misschien tot binnenkort bij Team BMBE!

Let’s Do The Work And Enjoy It!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details