Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bergerat Monnoyeur gaat tijdens 40ste editie van oud naar nieuw

Bergerat Monnoyeur gaat tijdens 40ste editie van oud naar nieuw

Bergerat Monnoyeur – Buitenstand B01

Dit jaar viert MATEXPO zijn 40ste editie en Bergerat Monnoyeur gaat graag mee in dat idée! Op onze prachtige stand een perfecte match tussen nieuw en oud!

Cat® machines

Dit jaar gaan we een mooie mix maken tussen nieuw en oud! Naast onze nieuwe machines met superieure prestaties, spitstechnologieën, innoverende eigenschappen en functies… hebben we enkele oldtimers van onder het stof gehaald! 

Oud is leuk, maar nieuw is veel beter! 

Ontdek de verbazingwekkende wereld van Cat® machines op MATEXPO, de toonaangevende beurs die je niet mag missen! Bewonder onze nieuwste generatie machines, waaronder de indrukwekkende Cat® 350 en de ongelooflijk populaire compacte versies zoals de 325 en 315. Met volledige integratie bieden wij technologisch geavanceerde oplossingen die je niet wilt missen.

Maak ook kennis met onze bandenkranen, die voorzien zijn van cutting-edge technologieën, zoals weegsystemen en geavanceerde 2D- en 3D-systemen. Deze innovatieve functies zijn rechtstreeks af-fabriek geïntegreerd in de machine, wat resulteert in een naadloze en efficiënte werking.

Maar dat is nog niet alles! Laat je betoveren door ons uitgebreide assortiment worktools. Van Sorting & Demolition Grapples tot de nieuwste generatie crushers en hamers, hebben we de perfecte match voor jouw machine. 

Grootse prestaties in klein formaat. Kom in primeur de “Ease-of-Use” bekijken waarmee een 2-D systeem geïntegreerd is en je bijvoorbeeld ook E-fence kan instellen. Op de allerkleinste machines tot 3 ton bestaat bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot airco of uitschuifbaar onderstel – zelfs het instellen van elke cilinder apart en joystick-besturing is standaarduitrusting!

Stroomgroep op waterstof

Zocht je een stroomgroep zonder enige vorm van uitstoot die ook nog geruisloos is? De GEH2: een stroomgroep op waterstof op basis van een brandstofcel. Kom hem bewonderen op onze stand voor een live demo! De GEH2 zal eveneens een deel van onze stand voorzien van stroom.

Bergerat Rent 

Huurmachines zijn een belangrijk segment in het kader van specifieke projecten op korte en lange termijn. Op het juiste moment de juiste machine ter beschikking hebben op de juiste plaats, zonder financiële zorgen, daarvoor kan je op Bergerat Rent rekenen. Eén dag of meerdere jaren, steeds de nieuwste machines ter beschikking met verregaand advies, service en onderhoud inbegrepen in een vaste huurprijs. 

Bezoek Bergerat Rent tijdens MATEXPO en ontdek de juiste oplossing op maat van uw business en uw projecten.

Jobs

bergerat Monnoyeur Belgium is steeds op zoek naar technisch, administratief en commercieel talent. Bekijk ook zeker onze vacatures of informatie over werken bij ons. Zin om een nieuwe carrière uit te bouwen? Bezoek onze stand, stap in onze wereld en misschien maak jij binnenkort deel uit van het team Bergerat Monnoyeur!

Let’s Do The Work And Enjoy It!

Bezoek onze stand nr. B01. Registreer nu gratis! Volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details