Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bezoek AVANT op de openluchtbeurs Libramont

Bezoek AVANT op de openluchtbeurs Libramont

De zomer is in het land en dat betekent één ding. Het is tijd voor de grootste openluchtbeurs in België: de Beurs van Libramont! Neem je vrienden en familie mee en bezoek jouw favoriete kniklader AVANT, van 28 tot 31 juli op onze stand 14.01!

Een uniek gebeuren |

Libramont is de meest gezellige van alle vakbeurzen met 200 000 bezoekers700 exposanten en 4000 merken op een terrein van 200 000 m². Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld, waarvan de beurs vele facetten belicht zoals machinebouw, veeteelt, bossen, agrovoeding, tuinbouw, groenteteelt, civieltechnische werken, of onderzoek, onderwijs en cultuur.

Ook AVANT heeft een aantal nieuwigheden in petto voor jou |

Wij en onze AVANT-centers kijken ernaar uit jou te verwelkomen op stand 14.01! Vergezel ons op deze knaleditie waar je 13 verschillende AVANT-knikladers kan ontdekken. Dit met verschillende aanbouwwerktuigen toegepast op tuinaanleg- & onderhoud, landbouw, paardenhouders, en nog zoveel meer! 

Met onze grootste stand ooit geven we jou de kans onze elektrische AVANT e5 in actie te zien tijdens de demonstraties of neem een kijkje naar onze gloednieuwe LEGUAN 225. Met een werkhoogte van 22,5 meter zal deze al van ver te zien zijn!  

Tot op Libramont!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details