Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bezoek Lecarbo op MATEXPO 2023! – [Standnummer A23]

Bezoek Lecarbo op MATEXPO 2023! – [Standnummer A23]

Slechts een boogscheut verderop, maar een wereld van verschil

Lecarbo bv verhuist eind van het jaar naar ambachtelijke zone Polderhoek te Zonnebeke. De nieuwe locatie aan de Kortekeeerstraat 10 is slechts 1,5 kilometer verwijderd van de huidige, maar een wereld van verschil. Zo is de nieuwe loods drie keer zo groot als de huidige werkplaats en biedt het magazijn veel meer voorraadruimte.

Lecarbo is sinds 2008 actief in verkopen en herstellen van graafmachines. Het is nu nog in de Kasteelstraat te Geluveld gevestigd, officiëel Case-dealer in West-Vlaanderen en dealer voor Takeuchi en Giant. De klant staat voorop: “Bij verkoop van nieuwe machines kijken we altijd samen met de klant welke machine het best past bij het werk dat hij doet.” Daarnaast is er een beperkt aanbod van 2dehands machines.

Aangezien de techniekers door de jaren heen in een kleine werkplaats werkten, heeft Lecarbo de nieuwe grotere werkplaats heel efficiënt kunnen inrichten. Dat gaan de vele klanten zeker merken. Lecarbo doet veel leidingwerk voor de bediening van sorteergrijpers en monteert vaak boomklemmen op minigravers en grotere graafmachines ongeacht het merk. Daarnaast biedt de nieuwe looods meer ruimte voor op maat maken van metaalconstructies.

Het magazijn neemt op de nieuwe locatie een grote sprong voorwaarts en krijgt een tweetal mooie liftkasten om in een nog grotere opslag en vooraad te voorzien.

Lecarbo bv
Kasteelstraat 2
8980 Geluveld
T 0478 54 44 35 (algemeen)
T 0479 52 62 67 (administratie)
E info@lecarbo.be
W www.lecarbo.be 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details