Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bobcat biedt nieuwe standaard en uitgebreide machine-garanties

Bobcat biedt nieuwe standaard en uitgebreide machine-garanties

Nieuwe verlengde garanties geven klanten extra gemoedsrust

Bobcat introduceert verbeteringen aan de standaard fabrieksgarantie en Protection Plus-garantie-uitbreidingen.

Om klanten extra gemoedsrust te geven, is de standaard fabrieksgarantie voor Bobcat-schrankladers, compacte rupsladers, vierwiel- en graaflaadmachines en minigraafmachines verlengd naar 2 jaar, terwijl de Protection Plus-garantie tot 5 jaar kan worden verlengd. Alle verreikers en telescopische laders behouden de standaard 3 jaar garantie.

“We blijven onze positie als wereldleider op het gebied van compact materieel verbeteren. Om deze boodschap te ondersteunen en om ons vertrouwen in de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Bobcat-machines, aanbouwdelen en originele onderdelen te bewijzen, introduceren we graag verbeteringen aan de standaard garantie- en Protection Plus-programma’s. Deze programma’s bieden een brede selectie aan keuzes voor verschillende klanttoepassingen en -behoeften”, zegt Mike Vought, Senior Director Product Management bij Doosan Bobcat EMEA.

Standaardgarantie verlengd tot 2 jaar

De eerste verbetering betreft een verlenging van de standaard garantieperiode voor Bobcat graafmachines, laders en graaflaadmachines, die verkocht zijn na 1 januari 2020. Al deze machines worden nu geleverd met een standaard garantie van 24 maanden en/of 2000 uur.

Daarnaast heeft Bobcat ook de garantieperiode voor reserveonderdelen, verkocht na 1 januari 2020, verlengd. De standaard garantieperiode is nu 12 maanden en/of 1000 uur.

Verlengde garantie bijgewerkt tot 5 jaar

Om de verlengde garantie in overeenstemming te brengen met de wijziging van de standaardgarantie, wordt het aanbod van verlengde garantie ook bijgewerkt. Het Bobcat Protection Plus-aanbod breidt nu de standaard garantie uit tot 5 jaar en/of 6000 uur.

Ga voor meer informatie over Bobcat en Bobcat-producten naar www.bobcat.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details